ZANIMA LI VAS?

Što se dogodi kad Xperiju Z3 okupate Coca Colom?

sony xperia z3 coca cola test

sony xperia z3 coca cola test

Izvor: Screenshot / Autor: tportal

Vjerovali ili ne, našao se netko dovoljno radoznao i dokon kako bi provjerio može li nova Sonyjeva perjanica izdržati kupanje u popularnom gaziranom napitku

Dosta više tih bendgate skandala. Želite li isprobati pravu izdržljivost pametnog telefona, umočite ga u vodu, ali ne predugo. Noviji uređaji trebali bi to moći - samo pazite da je mobitel doista vodonepropusan, a ne samo otporan na vodu. Takav bi vas propust mogao skupo koštati.

Ili pogledajte kako ovaj lik testira svoju Xperiu Z3 kupajući ju u Coca Coli:

Sony Xperia Z3 Coca-Cola - Test (4K)


Test nije ekstreman kao što je Will It Blend ili savijanje mobitela, no vjerujemo kako je zalijevanje pametnog telefona tekućinom mnogima zastrašujuća pomisao. Mi prvi svoje uređaje ne bi izložili takvom riziku, ali eto - postoji netko tko je i na to spreman.

Nova Xperia preživjela je test bez problema. Želite li i sami testirati svoj uređaj, ograničite se na Z3. Ne možemo jamčiti da će i s drugim modelima smartphonea ishod biti isti.

Ako vam Coca Cola nije dovoljna, pogledajte kako je išlo s Nutellom. Čemu bi to trebalo služiti, nismo posve načisto. Svatko ima svoje veselje.

Sony Xperia Z3 Nutella - Test (4K)

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!