KONFERENCIJA

Što ove godine možemo očekivati od Windaysa?

17.02.2015 u 15:42

Bionic
Reading

Najveća domaća tehnološka konferencija bit će održana u Umagu od 21. do 24. travnja. Po prvi put će započeti s poslovnim dijelom konferencije, 21. i 22. travnja, tijekom kojeg će fokus biti izazovi s kojima se susreću gospodarstvenici i poduzetnici

Sudionici će moći slušati predavanja Adea McCormaka, stručnjaka za digitalne strategije, Gabrielle Jackson, stručnjakinje za upravljanje generacijom Millenials, Nenada Paceka, utemeljitelja kompanije Global Success Advisors, Koena Gonnissena, trenera, autora i motivacijskog govornika te mnogih drugih.

Dosad su sudjelovanje u tehnološkom dijelu konferencije, koji će trajati od 22. do 24. travnja, potvrdili Adis Jugo, jedan od vodećih regionalnih stručnjaka i Microsoft MVP za SharePoint, Ana Roje Ivančić, konzultantica za ALM i TFS platformu u Ekobitu, Robert Petrunić, stručnjak za informacijsku sigurnost i vlasnik tvrtke Eduron IS koja se bavi i edukacijom stručnjaka te Toni Petrina, nositelj titule Microsoft MVP za C#, kao i mnogi drugi stručnjaci iz regije i svijeta.

Sudionici svake večeri mogu očekivati koncert. Jedan od njih bit će nastup rock grupe Vatra.


Tradicionalna humanitarna akcija bit će ove godine usmjerena na pomoć Centru inkluzivne potpore IDEM koji provodi programe pomoći u učenju i angažira asistente u nastavi za djecu s teškoćama, s ciljem da se uključe u redovni sustav odgoja i obrazovanja. U akciji će uz Microsoft sudjelovati i sponzori te svi sudionici konferencije.

Konferencija prvi put donosi i strip o poslovnjaku i IT-jevcu, kojeg možete pratiti na konferencijskoj stranici na Facebooku

Više:Windays 15

Kako nastaje Microsoft WinDays15 konferencija