15. LISTOPADA U ZAGREBU

Stiže nam nova domaća konferencija o poslovnom softveru

29.08.2016 u 14:30

Bionic
Reading

Tvrtka King ICT pokreće svoju prvu specijaliziranu i otvorenu tehničku konferenciju posvećenu isključivo temama vezanim uz razvoj enterprise rješenja

Tvrtka King ICT ove će jeseni organizirati Change, svoju prvu otvorenu tehničku konferenciju s naglaskom na razvoj enterprise rješenja.

Jednodnevna konferencija bi 15. listopada u konferencijskim prostorima zagrebačke tvornice čokolade Kraš trebala okupiti nešto više od 300 sudionika i sudionica iz ICT sektora iz Hrvatske i regije.

'Ono što Change razlikuje od svih ostalih IT konferencija sličnog tipa je upravo naglasak na onaj dio IT scene koji čini njene temelje, a to je razvoj enterprise rješenja.

Konferencija je otvorenog tipa. Sudionici će iz prve ruke imati priliku čuti o najnovijim inovacijama u industriji te saznati što neka od uspješnih lica s naše scene misle o budućnosti poslovnih tehnologija. Pomnim odabirom predavanja želimo pokazati da lokalni inženjeri mogu napraviti velike stvari te da globalni uspjeh nije rezerviran samo za one preko bare.


Konferenciju smatram idealnom prilikom za saznati više o dobrim praksama i inovativnim idejama o .Netu dok u isto vrijeme učite o performsnsom unaprijeđenju enterprise aplikacija u Java okolinama. Brojne teme zajedničke, poput mikroservisa, continuous delivery praksi i agilnih metodologija', izjavio je Roko Roić, direktor sadržaja konferencije Change

Konferencija je primarno namijenjena razvojnim inženjerima i IT stručnjacima nevezano uz tehnologiju koju koriste, a fokusirat će se na aktualne teme razvoja poslovnog softvera pokrivene primjerima korištenja najnovijih tehnologija, trendova u industriji, provjerenih metodologija i najboljih praksi.

U radu konferencije sudjelovat će, između ostalih, softverski konzultant Viktor Farčić (CloudBees), Matjaž B. Jurič (profesor na sveučilištima u Ljubljani i Mariboru, autor desetak knjiga o enterprise razvoju softvera), Alan Pavičić (freelance višejezičniprogramer i open-source guru), Dejan Bosanac (RedHat, autor knjiga iz područja MQ integracija te programer na projektu ActiveMQ), Luka Ferlež (voditelj razvoja tvrtke King ICT), Miljenko Cvjetko (Xamarin Evangelist i zagovornik višeplatformske portabilnosti koda i aplikacija), Marko Topolnik (razvojni inženjer tvrtke Hazelcast na razvoju istoimene platforme za upravljanje grupama i klasterom)...

Broj mjesta na konferenciji je ograničen.

Više:Change