NOSIVI GADGETI

Stigle su i Active i Elegant verzije pametnog sata Watch GT

27.03.2019 u 14:27

Bionic
Reading

Oba modela dolaze s baterijom koja traje dva tjedna te prate fitness i wellness aktivnosti bez narušavanja 'imidža' klasičnog ručnog sata

Huawei je prošlog listopada predstavio Watch GT, a tijekom predstavljanja nove P30 serije u Parizu, predstavio je i Active i Elegant verzije sata.

Active Edition dolazi s kućištem promjera 46 mm, kao i Huawei Watch GT Classic Edition i Sport Edition, dok Elegant Edition dolazi s manjim, keramičkim kućištem promjera 42 mm. Watch GT Active Edition dolazi s AMOLED HD ekranom veličine 1,39 inča rezolucije 454 x 454 piksela, dok Elegant Edition ima 1,2 inčni AMOLED HD ekran rezolucije 390 x 390.

za svakog ponešto

Ovo su neki od najzanimljivijih pametnih telefona koje možete naći na tržištu

Pogledaj galeriju

Huawei Watch GT koristi dual-chipset arhitekturu koja ovom pametnom satu omogućuje izmjene načina rada usmjerene na performanse ili efikasnost, ovisno o aktivnosti korisnika. Huawei navodi da Watch GT Active, Sport i Classic dolaze s baterijom koja može izdržati dva tjedna cjelodnevnog nošenja s aktiviranom funkcijom mjerenja pulsa, funkcijom koja analizira san preko noći, 90 minuta vježbanja tjedno i obavijestima o porukama. Baterija Elegant Edition verzije traje upola manje - tjedan dana, dok bez uključivanja naprednih mogućnosti praćenja vježbanja baterija navodno traje do 30 dana.

Praćenje aktivnosti

Active i Elegant verzije Huaweijevog pametnog sata imaju mod rada pod imenom Triathlon koji podržava plivanje na otvorenom, bicikliranje na otvorenom i trčanje na otvorenom. Pametni sat može pratiti cijeli triatlon, uključujući i vrijeme promjene između aktivnosti. 

Dodaci i cijena

Za Active i Elegant verzije stvorena su brojna naličja satova koje je moguće mijenjati ovisno o prilici, a pridružene su im nove narukvice. Active Edition dostupna je u narančastoj i tamno zelenoj boji, dok je Elegant izdanje dostupno u crnoj i bijeloj. Huawei Watch GT dostupan je po preporučenoj cijeni od 249 eura (Active Edition) te 229 eura (Elegant Edition).