NOVA SERIJA SHARK

Stigao nam je Samsung Brandon

19.04.2010 u 10:57

Bionic
Reading

Samsung je hrvatskom tržištu pripremio seriju mobitela prihvatljive cijene, no bez kompromisa dizajna i mogućnosti samog uređaja. Serija Shark taman je ugledala svjetlo dana, a prvi model iz te serije S3550 Brandon upravo je došao na naše tržište

Samsung S3550 Brandon je elegantan i ergonomski oblikovan, malen i kompaktan (samo 14,4 milimetra debljine). Budući ga je Samsung koncipirao u svom poznatom i među korisnicima omiljenom kliznom kućištu, sjajno će se uklopiti u svaki životni stil i modni izričaj korisnika.

Uređaj je kreiran tako da na najbrži i najjednostavniji način ispunjava sve zadatke koje mu njegov vlasnik da. S3550 Brandon sadrži aplikaciju za pristup i update statusa na društvenim mrežama, bez kojih je dan nezamisliv velikom broju korisnika.

Mobitel sadrži i e-mail klijent za elektroničku poštu, instant messaging klijent za služenje uslugama poput Google Talka, internetski pretraživač za posjet omiljenim web odredištima, kao i Google Mape za brzo snalaženje u nepoznatim gradovima i/ili pronalaženje željenih lokacija.

Da bi sve ove usluge bile dostupne korisnicima uvijek i svugdje, a veza s kolegama, obitelji i prijateljima bila zajamčeno neprekinuta, Samsung S3550 Brandon dolazi s quad-band podrškom koja mu osigurava rad na gotovo svim svjetskim frekventnim opsezima, i to u brzim i pouzdanim EDGE mrežama.

Samsung S3550 se hvali kamerom od 2 megapiksela koja snima fotografije i videoisječke, zatim glazbenim playerom s podrškom za reprodukciju niza muzičkih datoteka (MP3/WAV/eAAC+/WMA), FM radijom s RDS-om za preslušavanje radijskih postaja, te video playerom koji reproducira gotovo sve aktualne formate (MP4/H.264/H.263/WMV).

Kako bi sve omiljene pjesme, fotografije i video isječke njegovi korisnici uvijek mogli nositi sa sobom, Samsung je Brandon pored postojećih 45 MB interne memorije opremio i s utorom za microSD memorijsku karticu pomoću koje se memorijski kapacitet može povećati do maksimalnih 8 GB.

Samsung S3550 Brandon je dostupan u trgovinama Europatrade-mobilea i partnera po maloprodajnoj cijeni od 839 kuna.