HUB:RAUM WARP

Startupovi, hoćete li besplatno s HT-om u Krakow?

22.10.2013 u 12:21

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom, Iskon, Zagrebački inkubator poduzetništva i hub:raum organiziraju natjecanje u prezentiranju ideja za startupove koji žele ući u program WARP u Krakowu, sa svim plaćenim troškovima puta i boravka

Natjecanje će biti održano 8. studenoga.

Prethodit će mu uvodna radionica, koju će voditi Ivan Petković iz HT-a na temu Budućnost telekom poslovanja. Bit će održana u ponedjeljak, 28. listopada, u 17 sati, u prostorijama ZIP-a u Zvonimirovoj 8 u Zagrebu.

Ukoliko se planirate prijaviti na natjecanje, ili općenito u hub:raumov program, svakako dođite kako biste čuli glavne smjerove u kojima ide industrija telekoma, a samim time ćete saznati uklapa li se i vaš startup u tu strategiju. Također, bit će predstavljena očekivanja od natjecanja, teme koje bi startupi trebali pokriti svojim idejama, format prezentacija te nagrade.

Bit će prihvaćene ideje koje su u fazi koncepta. Svi koji se prijave dobit će pet minuta za prezentaciju. Bitno je dobro prezentirati ideju, kao i njenu pozadinu te način na koji se ona uklapa u svijet telekoma. Nema ograničenja s obzirom na zemlju prijave.

Za uvodnu radionicu potrebno se prijaviti putem sustava Entrio.

Svaki će tim imati pet minuta za predstavljanje svog projekta na engleskome jeziku. Prateća prezentacija trebala bi imati maksimalno pet slajdova, u skladu s predloškom koji će biti objavljen nakon uvodne radionice.

U žiriju natjecanja nalaze se Ivan Petković (HT), Luka Sučić (hub:raum), Nikša Gopčević (Iskon), Ivo Špigel (ZIP) i Ivan Brezak Brkan (Netokracija).