MOJPOSAO

Spremni za preokret u IT karijeri? Pogledajte tko zapošljava ovog tjedna

31.05.2022 u 10:06

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa za radna mjesta u IT-ju

Kada počneš raditi kod njih, nisi prepušten samom sebi: proći ćeš kroz strukturirano uvodno školovanje uz podršku mentora. Posvećeni su razvoju svojih zaposlenika i nude niz benefita kao što su fleksibilno radno vrijeme, međunarodna razmjena znanja, individualni razvojni plan karijere, ravnoteža privatnog i poslovnog dijela života i timski način rada. Oni su Lidl i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu- Stručnjak za informacijsku sigurnost (m/ž). Javi im se do 9. lipnja.

ReadCube Papers čini svijet znanstvenog istraživanja dostupnijim i povezanijim. I zapošljava nove kolege na poziciji: Javascript Developer (m/ž)! Potrebno je posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i odlično poznavati HTML i CSS. Zauzvrat ti nude stalni radni odnos, opušteno radno okruženje, odlična primanja, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada na daljinu te vrhunske kolege. Zainteresirali su te? Javi im se do 4. lipnja.

Misija tvrtke KONE jest poboljšati tijek urbanog života. Imaju gotovo 60 tisuća zaposlenih diljem svijeta, a sada žele osnažiti svoj zagrebački tim. Tragaju za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu Key User – Junior (m/ž). Riječ je o zanimljivoj ulozi koju bismo mogli opisati kao 'ambasadora tvrtkinih novih projekata', a osoba koja se u njoj pomoći će zaposlenicima, odnosno svojim kolegama, da rade kvalitetnije i učinkovitije. Smatraš da si spreman/spremna za taj izazov? Svoj životopis im pošalji do 4. lipnja.

Hrvatska tvrtka Holosys proizvođač je naprednih elektroničkih IoT uređaja i ICT rješenja. Temelji na kojima Holosys gradi svoj uspjeh su briga o kupcima, visokokvalitetan proizvod, kontinuirano usavršavanje i, prije svega, motiviran i zadovoljan tim. Upravo s ciljem daljnjeg razvoja poslovanja i jačanja tima, traže kandidata/kandidatkinju za sljedeću poziciju: Embedded software programer (m/ž). Nude ti konkurentna primanja u skladu s tržišnim trendovima, kontinuirano razvijanje stručnosti te odlične kolege i dobru atmosferu. Rok za prijavu na oglas ističe 4. lipnja.