oglasi

Prijavite se za neke od ovih poslova u IT-ju

04.04.2018 u 08:46

Bionic
Reading

Donosimo vam tjedni pregled ponuda za IT sektor u suradnji s portalom MojPosao. Zapošljavaju: Agenor Informatika, ExtensionEngine, J.A.M. Group, DevGenii i Sveučilišni računarski centar

Tvrtka Agenor Informatika zapošljava djelatnika za rad na nadzoru elektro montaža u industrijskim postrojenjima i to za: izvođenje elektromonterskih radova, vođenje elektromonterskog tima, ispitivanje ispravnosti kabliranja i ožičenja. Traže kandidate koji su spremni na putovanja i rad u inozemstvu, željni je učenja i usavršavanja, te na rad u dinamičnom i stresnom okruženju. Rok prijave je 11. travanj.

J.A.M. Group jedna je od vodećih tvrtku u regiji čija je glavna grana poslovanja: prijevoz – trgovina – turizam, a djelatnosti koje obuhvaćaju su: usluge agencijskog poslovanja, prijevoz putnika, usluge smještaja te on-line trgovina. Kako bi postali vodeća tvrtka u Hrvatskoj i osigurali kvalitetne usluge svojim klijentima, zapošljavaju 2 Junior PHP developera, a natječaj je otvoren do 6. travnja.

ExtensionEngine traži zaposlenike u Splitu i Zagrebu

Tvrtka radi na razvoju naprednih platformi za učenje za neke od najboljih svjetskih organizacija (Harvard, MIT, Johnson & Johnson, Fitch Ratings). ExtensionEngine trenutno zapošljava na tri radne pozicije: Team Lead – Split, Zagreb; Web Developer – Split te QA Engineer – Split. Kandidatima se nudi vrlo konkurentna plaća, rad u talentiranom i ambicioznom timu te na zanimljivim projektima, fleksibilno radno vrijeme, a tu su i besplatna kava te grickalice.

DevGenii tvrtka je specijalizirana za izradu visokokvalitetnih eCommerce rješenja, a trenutno je u potrazi za talentiranim pojedincima koji će se priključiti njihovom timu digitalnih stručnjaka na radnoj poziciji PHP Backend Developer. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a informacije o kvalifikacijama nalaze se u oglasu na koji se možete prijaviti do 11. travnja.

Sveučilišni računarski centar Srce traži programere, analitičare, administratore i informatičare

Središnja e-infrastrukturna ustanova sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj zapošljava više stručnjaka na radnim pozicijama: Programer/Developer, Administrator baza podataka, Analitičar podataka/BI te Informatičar u Centru za e-učenje. Kliknite na željeni oglas kako biste saznali više o traženim kvalifikacijama, ali i plaći koju možete očekivati. Prijave traju do 12. travnja.