NE PROPUSTITE

Prijavite se za hub:raum WARP, rok se bliži!

15.11.2014 u 07:54

Bionic
Reading

Objavljen je posljednji poziv za sudjelovanje u trećem izdanju WARP-a, osmodnevnog programa u sklopu Deutsche Telekomovog hub:rauma. Rok za prijavu je 16. studeni

Odabrani projekti sudjelovat će u u intenzivnom osmodnevnom programu, od 2. do 9. prosinca, u poljskom gradu Krakowu. Želite li naučiti kako razviti i prodati svoj inovativni proizvod na različitim tržištima te dobiti priliku za pristup bazi koja broji 180 milijuna korisnika, požurite s prijavom (odaberite Krakow, pa Accelerator).

Trošak puta i smještaja svih odabranih projekata bit će pokriveni. Uz trening i savjetovanje s mentorima, možete računati na usluge Amazon Web Services u protuvrijednosti pet tisuća dolara (oko 27,5 tisuća kuna).


Po završetku programa startupovi će dobiti priliku predstaviti projekte investitorima, novinarima i žiriju. Pobjednički startup bit će nagrađen s pet tisuća eura (oko 36 tisuća kuna), kao i pristupom resursima DT Grupe (tržište, korisnici, promocija i infrastruktura) te početnim ulaganjem u vrijednosti do 80 tisuća eura (nešto više od 600 tisuća kuna).

Kroz program WARP su dosad prošla četiri hrvatska startupa, od kojih je najzapaženiji rezultat ostvario ThiefScry. Izravan plasman ove godine izborio je projekt Driver Copilot

Apply for WARP #3 - last call for startups!