NOVI DIZAJN

Predstavljene nove usluge portala Posao.hr

18.09.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Specijalizirani portal za oglašavanje radnih mjesta www.posao.hr predstavio je svoj novi dizajn koji će korisnicima omogućiti jednostavnije snalaženje i praćenje aktualnih događaja s portala. Osvježeni portal obogaćen je novim alatima i uslugama koji će korisnicima omogućiti učinkovitije korištenje, a osobama u potrazi za radnim mjestom olakšati zapošljavanje

Direktor portala Saša Jurković okupljenima je prezentirao novi dizajn te je demonstrirao učinkovitost korištenja novih usluga. Posebno je istaknuo nove formate oglašavanja koji pridonose boljoj uočljivosti, atraktivnom dizajnu i ciljnom pozicioniranju. Posebna novost na portalu svakako su alati društvene internetske mreže (Facebook i Twitter) koji posjetiteljima osiguravaju lakši pristup relevantnim informacijama te bržu interakciju s ostalim članovima HR struke. Pored toga, novi dizajn nudi bogatiji sadržaj i bolju kategorizaciju istoga te novi horizontalni izbornik što olakšava navigaciju portalom.

Jurković je istaknuo da portal Posao.hr prepoznaje aktualne promjene na tržištu rada uzrokovane gospodarskom krizom te nastoji izaći ususret osobama u potrazi za radnim mjestom. 'Uslijed dinamičnih promjena na tržištu, od radnika se zahtijeva odlična informiranost i spremnost na prilagođavanje promjenama, u čemu im nove usluge našeg portala mogu značajno pomoći', naglasio je Jurković.

Pored osnovnih informacija s područja zapošljavanja, portal Posao.hr posvetio je svoj prostor edukativnom sadržaju i projektima poput Human Resources Summita koji se održao već drugu godinu zaredom i izbora HR menadžera godine. Osim toga, korisnici portala Posao.hr mogu se upoznati s projektom specijalističke edukacije Siguran start, osmišljenim za novoosnovane tvrtke s ciljem dobivanja osnovnih znanja za razvoj i unapređenje vlastitog poslovanja.

Portal posao.hr svojim proaktivnim radom nastoji upoznati poslodavce i posloprimce s najnovijim trendovima u zapošljavanju, nudeći im inovativna rješenja za pronalazak posla odnosno najkvalitetnijeg zaposlenika. Realizacijom svojih projekata i aktivnim praćenjem aktualnih trendova portal Posao.hr ima za cilj postati centralno mjesto stjecanja novih znanja iz područja ljudskih resursa, a korisnici portala imaju mogućnost usavršavanja i unapređenja čemu će svakako doprinijeti nove usluge i alati.