PRAVILNIK

Pravila nagradne ige 'Dođite do svoje e-knjige putem Planet9 knjižare i osvojite Planet9 čitač'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.11.2011 14:52
  • Objavljeno 02.11.2011 u 15:00
planet9

planet9

Izvor: Promo fotografije / Autor: T-HT

Pravila nagradne ige 'Dođite do svoje e-knjige putem Planet9 knjižare i osvojite Planet9 čitač'

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I- 460-02/11-01/844
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 26. Listopad 2011.

PRAVILA NAGRADNE IGRE
'Dođite do svoje e-knjige putem Planet9 knjižare i osvojite Planet9 čitač'
(u daljnjem tekstu: Pravila)
Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom 'Dođite do svoje e-knjige putem Planet9 knjižare i osvojite Planet9 čitač' (u daljnjem tekstu: Nagradna igra), koja će trajati u razdoblju od 8. do 13. studeni 2011. godine te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način njenog provođenja.

Članak 2. 

Svrha organiziranja Nagredne igre jest promidžba proizvoda i usluga Priređivača putem e-ankete posjetitelja HT promotivnog štanda na Sajmu Interliber a vezano uz Planet9 uslugu.

Članak 3.

Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave Pravila na internetskoj stranici www.tportal.hr

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje već imaju aktivni Planet9 račun ili Planet9 račun na HT-ovom štandu aktiviraju – registriraju se u periodu trajanja nagradne igre, zaključno 13. 11. 2011. U 16:00 sati, a s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj i koje prihvaćaju objavljena Pravila te zadovoljavaju sljedeći uvjet:

-u razdoblju od 8. do 13.11.2011. godine na HT-ovom štandu u vrijeme trajanja Sajma Interliber u Zagrebu popune e-anketu i upišu svoje Planet 9 korisničko ime.
-korisnici koji ispune uvjet automatski ulaze u bazu korisnika za izvlačenje nagrada (Baza sudionika).

Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom iz računalne Baze sudionika.

Svaki sudionik ima mogućnost ulaska u Bazu sudionika samo jednom – popunjavanje e-ankete predstavlja ulazak u Bazu sudionika za izvlačenje nagrade.

Sukladno odredbama ovog članka, korisnici daju suglasnost Priređivaču da koristi i obrađuje njihove osobne podatke u svrhu provođenja Nagradne igre, što uključuje objavu njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (na internetskoj stranici www.tportal.hr), kontaktiranje putem SMS-a i telefonski o dobivenoj nagradi. Korisnici su suglasni da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač može objaviti njihova imena, prezimena te ih koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnom igrom ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.

U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji, te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre kao ni privremeno i trajno isključeni korisnici Priređivača.

Članak 5.

Izvlačenje dobitnika biti će javno i održavati će se 13.11.2011. godine na HT-ovom štandu u vrijeme trajanja Sajma Interliber u Zagrebu – paviljon 6 Zagrebačkog velesajma, na adresi Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb u 16:05 sati.

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od pet (5) nagrada.

•5 x Planet9 čitač (Vrijednost nagrade iznosi 1.334,00 kn bez PDV-a) i 5 X dizajnerska torbica za Planet 9 čitač (Vrijednost nagrade iznosi 85,00 kn bez PDV-a).

Ukupni nagradni fond iznosi 7.095,00 kn (bez PDV-a).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 7.

Dobitnik nagrade biti će obaviješten o nagradi SMS-om će i telefonskim putem u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja dobitka,.

Korisnik je dužan preuzeti dobivenu nagradu u roku od 30 dana od primitka pisane obavjesti o dobivenoj nagradi (čl.15 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara).

Po isteku roka iz stavka 2. ovog članka Priređivač će u roku od 8 dana ponovno, pisanim putem obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu o dobitku i pravu da ga preuzme u naknadnom roku od 15 (petnaest) dana od primitka obavijesti u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d., Vukovarska 23/3. Kat, zagreb, kontakt broj telefona 01/4912-110, Odjel za marketinške komunikacije, Nagrada će biti rasploživa za preuzimanje najviše 45 (četrdesetpet) dana od obavijesti o dobitku.

Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade, a Priređivač će postupiti sukladno odredbama važećeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Preuzimanjem nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze
Priređivača prema dobitniku nagrade

Članak 8.

Trenutkom preuzimanja nagrade i potpisom dokumenta o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 9.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.

Sudjelovanjem u Igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 11.

Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno Članku 3.

Dobitnici su:

Tea Cikojević, Zagreb
Nikola Vištica, Zagreb
Igor Pišković, Zagreb
Ivo Ugrina, Zagreb
Raul Polić, Sveti Petar u Šumi

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi