tjedni pregled

Poslovne prilike u IT sektoru! Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

20.09.2021 u 12:25

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u IT sektoru. Izaberite vašeg favorita i javite im se već danas

Kamiks eko, vodeća tvrtka u pružanju usluga sanitarne zaštite, zapošljava na poziciji: IT System tehničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem jednu godinu relevantnog radnog iskustva, a tvrtka novim kolegama nudi pozitivno i dinamično radno okruženje, kontinuirano ulaganje u edukaciju te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja te primanja i sustav nagrađivanja sukladno poslovnim rezultatima. Javi im se do 23. rujna.

Msg global solutions traži SAP S/4 Hana Logistics Konzultanta (m/ž) za svoj zagrebački ured. Opis posla uključuje detaljnu analizu poslovnih zahtjeva i pružanje odgovarajućih sistemskih rješenja, identificiranje nedostataka i potencijalnih problema te davanje prijedloga za poboljšanje poslovnih procesa. Zauzvrat nude izazovno i multikulturalno radno okruženje, atraktivnu plaću i brojne beneficije, pristup inovativnim tehnologijama i daljnji razvoj tvojih talenata. Oglas ostaje aktivan do 13. listopada.

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti prijavom na natječaj za jedno od slobodnih radnih mjesta: DevOps Engineer (m/ž) i (Senior) Digital Consultant - DAM (m/ž). Pridruži im se i svoju karijeru pokreni u pravom smjeru!

SPEGRA d.o.o. je renomirana građevinska tvrtka koja na ovim prostorima djeluje od 1989. godine. Bavi se izvođenjem specijalnih građevinskih radova, a pretežito inženjerskim sanacijama na mostovima i vijaduktima. Trenutno su u potrazi za Voditeljem IT-a (m/ž) koji će voditi i koordinirati provedbu informatičkih projekata, koordinirati rad IT odjela, digitalizirati poslovne procese, kritičko promišljati i davati praktična rješenja. Oglas ostaje aktivan do 30. rujna.