NA ANDROIDU

Poslali ste mail i požalili? Gmail vam daje 10 sekundi da ga izbrišete

21.08.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Značajka Undo Send stigla je, čini se, i u izdanja Gmaila za Android. Za povlačenje poruke na raspolaganju imate deset sekundi

Značajka Undo Send u Gmailu dobro dođe za one nespretnije među nama koji e-poštu pošalju i prije no što su ju dovršili.

Nakon što je već neko vrijeme prisutna u izdanjima za stolna računala, Appleov iOS i Googleov Inbox, ta značajka postaje dostupnom i u izdanju Googleove aplikacije za e-mail namijenjene operativnom sustavu za mobitele Android.

TEHNO SAVJETI

Sedam aplikacija za Android koje vješto koriste vašu lokaciju

Pogledaj galeriju

Trenutno nije jasno kad je uvrštena u Android niti je li dostupna samo određenim izdanjima tog operativnog sustava. No, čini se kako je tu i kako funkcionira. Ako vam još nije dostupna, moguće je kako se trebate strpiti dok ju ne aktiviraju za vaš korisnički račun. Možete pokušati i osvježiti aplikaciju Gmail na zadnje izdanje.

Kad napišete poruku i stisnete Send pojavit će se obavijest Sending pri dnu zaslona vašeg mobitela, skupa s dugmetom Unsend. Poruku možete povući tijekom narednih deset sekundi. Učinite li to, Gmail će vratiti nazad skicu poruke kako biste ju mogli dovršiti. Za razliku od izdanja za web ne postoji mogućnost produljenja trajanja tih deset sekundi, piše Next Web.