NATJEČAJ

Pošaljite HAKOM-u ideju za aplikaciju

13.11.2013 u 17:36

Bionic
Reading

Agencija je objavila novi javni poziv za prikupljanje ideja za razvoj internetskih aplikacija i usluga. Cilj je ubrzati razvoj širokopojasnog pristupa internetu u Republici Hrvatskoj

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) raspisala je drugi krug javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga/ideja za razvoj softverskih aplikacija i usluga za poticanje i ujednačavanje razvoja širokopojasnosti na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima.

Cilj javnog poziva je prikupiti ideje za softverske aplikacije i usluge koje potpomažu razvoj gospodarstva i kakvoću života u Republici Hrvatskoj, to jest potpomažu razvoj obrazovanja, zdravstva, poljoprivrede, sigurnosti građana te usluga e-Vlada.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe - tijela državne uprave, lokalne zajednice, obrazovne i istraživačke institucije, privatna i javna poduzeća, neprofitne organizacije te građane. Prijedloge/ideje mogu dostaviti i sudionici prvog kruga javnog poziva.

Javni poziv za dostavu prijedloga i ideja traje do 29. studenoga 2013., a objavljen je na internetskim stranicama HAKOM-a