AKTUALNI OGLASI

Ponuda IT poslova je tu, prijavite se što prije!

24.09.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Pogledajte kakvi se poslovi ovoga tjedna nude na portalu MojPosao

Emmezeta zapošljava Djelatnika za rad u webshopu s radnim iskustvom na istim ili sličnim pozicijama, s razvijenim komunikacijskim vještinama. Također, na ovoj poziciji važna je otvorenost, ljubaznost i spremnost na suradnju te odgovaran pristup radu. Poslodavac nudi priliku za osobni i profesionalni razvoj. Oglas je aktivan do 1. listopada.

Tvrtka Pravila zapošljava Senior web frontend developera koji bi unutar malog tima programera razvijao i održavao web sučelja za poslovne aplikacije koristeći moderne web tehnologije. Potrebno je višegodišnje iskustvo u radu s osnovnim web tehnologijama (JavaScript, HTML, CSS) te višegodišnje iskustvo s barem jednim JavaScript frameworkom. Detalje oglasa pročitajte na MojPosao.

Unutar Tevine globalne informatike uspostavljen je Global SAP Basis Center of Excellence tim koji osigurava SAP tehničku podršku za sve Tevine SAP sustave. Trenutno zapošljavaju SAP Basis Administratora, poželjno Sistem inženjera s dobrim predznanjem u području infrastrukture, operacijskm sustavima te osigurati kontinuiranu edukaciju u SAP tehničkom dijelu. Oglas je aktivan do 28. rujna.

Tvrtka ProTest Solutions zapošljava Quality Assurance Software Testera koji će biti zadužen za sve aktivnosti testiranja u Zagrebu.  Poslodavac nudi plaću od 6.000 do 10.000 kuna, zdravo i prijateljsko radno okruženje, laptop, mogućnost rada od kuće te mogućnost konstantnog učenja. Ostale detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 11. listopada.

Cenosco je jedinstvena softverska kompanija, s uredima u Puli, Zagrebu i Den Haagu (Nizozemska). Bave se projektiranjem, razvijanjem i implementacijom softwarea za inženjerske tvrtke koja su dobro poznata unutar industrije. Svojim klijentima osiguravaju kvalitetu i inovativnost. Trenutno zapošljavaju na nekoliko atraktivnih i zanimljivih pozicija. Pogledajte oglase i prijavite se do 20. listopada.