POZIV POSLODAVCIMA

Polaznici BootcompIT-a pokazuju vještine programiranja

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 19.05.2017 21:31
  • Objavljeno 19.05.2017 u 21:31
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: BootcamIT

Veleposlanstvo SAD u Zagrebu i Step Ri znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci prezentiraju prvu generaciju polaznika programa BootcampIT na Demo danu koji će se održati 14.06.2017. godine u 11h u prostorima Step Ri, Radmile Matejčić 10 u Rijeci

Demo dan je zamišljen kao događaj na kojem će polaznici programa moći pokazati svoj napredak potencijalnim poslodavcima.

Pozivamo sva zainteresirana poduzeća koja žele upoznati potencijalne kandidate za zapošljavanje da dođu na Demo dan. Prijave se zaprimaju do 24.05.2017. na e-mail bootcampit@uniri.hr.

BootcampIT je tromjesečni program brzog osposobljavanja programera. Polaznici programa su prošli zahtjevan proces selekcije te su odabrani između više od 160 prijavljenih osoba iz cijele Hrvatske. Radi se o nadprosječno inteligentnim osobama s dobrim/odličnim znanjem engleskog jezika i velikom motivacijom da završe program.

Program je započeo u ožujku 2017. i polaznici su prva dva mjeseca učili C++ i usvajali logiku programiranja. Sada su u završnoj fazi programa koja traje mjesec dana i tijekom koje rješavaju zadatke koje su im zadala poduzeća, pritom samostalno učeći JavaScript.

Više informacija o programu na http://bootcampit.com.hr/ i https://www.facebook.com/bootcampRi/.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 1

Prikaži sve
  • king_tom

    19.05.2017 23:05

    puno sreće, dobrih projekata i poslovnih uspjeha polaznicima Bootcomp-a, te dobrih ponuda od firmi-posjetitelja!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi