oglasi

Pogledajte tko sve zapošljava IT-jevce ovoga tjedna

02.07.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Zagrebačka banka i Ericsson Nikola Tesla samo su neke od kompanija koje nude otvorene pozicije

Veracomp nudi široku paletu proizvoda i usluga, uključujući napredne usluge logistike, poslovnu, tehničku i marketinšku podršku. Tvrtka zapošljava Specijalista informatičke sigurnosti na poslovima tehničke podrške i implementacije rješenja. Potrebno je da kandidat ima dvogodišnje radno iskustvo, a rok za prijavu na oglas je 12. srpanj.

  • +17
Posjetili smo kampus Infobip u Vodnjanu Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Helmholz Sistemi su srednje velika tvrtka iz Njemačke, koja proizvodi komponente za automatizaciju i industrijsku elektroniku te nudi uzbudljiv posao u međunarodnom okruženju. Za svoj razvojni odjel u Zadru tvrtka traži Embedded Software Developera koji će se baviti planiranjem, razvojem i testiranjem firmware-a za industrijske uređaje sa mikrokontrolerima. Nudi vam se rad u atraktivnim uvjetima u Zadru, kultura otvorene komunikacije te mnogo prilika za usavršavanje!

Tvrtka Cloudsense poziva kandidate s jednom do tri godine radnog iskustva te izvrsnim poznavanjem engleskog jezika da se prijave na njihov oglas za posao Techical Consultant. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos, a na oglase se stignete prijaviti do 12. srpnja.

Zagrebačka banka ima otvoren natječaj za radnu poziciju Sistem inženjer za operativne sustave. Želite li raditi s Unix/Linux/zOS operativnim sustavima i bazama podataka te postati dio tima IT-a Zagrebačke banke, svoju prijavu pošaljite do 5. srpnja.

Ericsson Nikola Tesla u Zagrebu traži kandidate za velik broj otvorenih radnih pozicija. Do 30. lipnja otvoren je natječaj za radne pozicije: SW Developer/Tool Developer, Android Developer. Do 1. srpnja možete se prijaviti na oglase: IP Network Specialist in Data Center Enviroment, System Engineer, Software Developer. Do 10. srpnja traje oglas za .NET Developera, a do 13. srpnja za Android Engineer Developera. Do 16. srpnja prijaviti se možete na oglas Junior/Senior Software & HW/SW Developer. Za pozicije OSS/BSS Integration Engineer/Developer i Experienced OSS/BSS Solution Architect možete se prijaviti do 28. srpnja.