DONOSIMO POPIS

Tko sve zapošljava IT-jevce ovoga tjedna? Evo popisa

26.02.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Donosimo vam izbor atraktivnih radnih mjesta u IT industriji u suradnji s portalom MojPosao

Triple-I se bavi analizom, razvojem i integracijom Enterprise poslovnih rješenja, najviše u telekomunikacijskoj industriji (BSS sloj). Trenutno zapošljavaju Full stack razvojnog inženjera/inženjerku, a godine iskustva, certifikati i diplome nisu važni. Važno je da želiš učiti, da imaš što pokazati, da ti je napredovanje važno i da voliš nove tehnologije i konstantno učenje. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatne na plaću na projektnoj razini, a dobar rad se uvijek nagrađuje.

  • +17
Posjetili smo kampus Infobip u Vodnjanu Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Distributed Things (DINGS) bavi se razvojem custom made rješenja za domaće i inozemne klijente, a kroz svoj rad imali su priliku raditi s klijentima svih profila i budžeta. Godinu za godinom ostvaruju rast, a sada su u potrazi za kvalitetnim kolegama, i to na poziciji Full – stack developer. Ako te oduvijek zanimalo kako rade stvari ispod haube, a kao mali si rastavljao autiće, vlakove, onda je ovo posao za tebe? Prijavi se do 27. veljače putem MojPosao.

JackTime i Finance Security

JackTime, dio je Luksemburške software kompanije koja razvija, dizajnira i prodaje napredna tehnološka rješenja, proizvode i usluge za inozemnu zabavnu, gaming i sportsku industriju. Trenutno zapošljavaju team playera, osobu s više od 5 godina radnog iskustva u razvoju naprednih rješenja. Prijaviti se možete na poziciju Backend developera do 7. ožujka.

Tvrtka Finance Security posluje od 2007. godine i kroz inovativne IT usluge i rješenja pomaže velikim organizacijama smanjiti troškove kroz zadržavanje iste ili veće kvalitet usluga. Vrijednosti su važan dio kompanije, a kroz transparentnost, integritet, strast i fokus kreirala se i organizacijska kultura. Trenutno zapošljavaju Junior/Senior Software Developera s iskustvom. Prijavite se na oglas do 21. ožujka.

Covideo

Tvrtka Covideo iz Zagreba zapošljava na nekoliko pozicija za kandidate koji bi postali dio tima brzo rastuće software kompanije. Imat ćete priliku surađivati s kolegama iz USA na zanimljivim projektima. Otvorene pozicije: PHP Developer, Mobile Application Developer, Ruby Developer i .NET developer. Prijavite se do 5. ožujka.