najnoviji model u seriji 'Travel zoom'

Panasonicov fotoaparat LUMIX DC-TZ90 savršen je suputnik na vašim putovanjima

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Panasonic

Zahvaljujući zumu od 30x, DC-TZ90 zabilježit će i udaljene detalje, a ugrađene funkcije selfija s efektima uljepšavanja omogućit će vam da zabljesnete na svakoj fotografiji

Panasonicov fotoaparat LUMIX DC-TZ90 najnoviji je model u popularnoj seriji TZ – "Travel Zoom". LUMIX TZ90 odlikuje se optičkim zumom od čak 30x te unaprijeđenom senzorom s rezolucijom od 20,3 megapiksela. Ove sjajne karakteristike čine ga savršenim suputnikom na vašim putovanjima – zahvaljujući velikom zumu, zabilježit ćete bez problema i najudaljenije detalje.

Uređaj je smješten u kompaktno, otporno kućište s pokretnim bočni ekranom koji vam omogućuje izradu različitih selfija, uključujući 4K selfije i panoramske selfije. Troinčni bočni monitor kojim se upravlja na dodir zaokreće se za 180 stupnjeva, a uređaj automatski prelazi u Self Shot način rada kada se ekran zaokrene. U Self Shot načinu rada, korisnicima su na raspolaganju različite funkcije slikanja selfija, uključujući novi 4K. Beauty funkcije omogućuju korisnicima izradu portreta na kojima će izgledati ljepše, zahvaljujući Soft Skin, Defocusing i Slimming efektima.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Panasonic

Novi 20,3 megapiskelni visokoosjetljivi CMOS sezor i procesor Venus Engine omogućuju vam izradu vrhunskih fotografija čak i u situacijama koje karakterizira manjak svjetla. LUMIX TZ90 ima mogućnost snimanja glatkih, QFHD 4K video zapisa u visokoj rezoluciji od 3840x2160 točaka pri 30 sličica po sekundi. Koristeći 4K tehnologiju, korisnici mogu zabilježiti rijetke i teško uhvatljive trenutke u 8-megapikselnoj rezoluciji kao 4K PHOTO.

Na raspolaganju je i niz drugih praktičnih funkcija koje koriste 4K tehnologiju. Funkcija Post Focus jednsotavno omoguće korisnicima izoštravanje nakon okidanja jednim dodirom prsta, dok Focus Stacking omogućuje naknadno podešavanje dubine polja kombinacijom različitih kadrova i funkcije Post Focus, a sve to na samom uređaju bez spajanja na računalo. Funkcija Light Composition nudi vam izradu bogatijih i dramatičnijih fotografija noćnih scena.

Na koncu, 4K Live Cropping funkcija omogućuje stabilno zumiranje i pomicanje u videozapisima rezolucije 4K. Korisnici mogu također izraditi savršene Full-HD video zapise dodavanjem impresivnih efekata originalnom 4K zapisu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!