ZAPOŠLJAVANJE

Ovog tjedna posao nude Ericsson Nikola Tesla, Erste banka i Huawei Technologies

21.05.2018 u 15:48

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja u brzorastućem IT sektoru

Ericsson Nikola Tesla vodeći je regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga. Trenutno zapošljavaju Java Software Developera za rad u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Oglas je aktivan do kraja lipnja, pa pošaljite svoju prijavu što prije.

  • +5
Deset dobrih laptopa koje možete nabaviti za manje od pet tisuća kuna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Convergent media grupa zapošljava Digital Project Assistenta za rad u Puli i Zagrebu. Ako brzo učiš, poznaješ strane jezike, spreman si na rad u uspješnoj kompaniji koja se brzo razvija, ovo je idealna pozicija za tebe. Kroz svoj posao imat ćeš priliku pružati podršku menadžment timu, brinuti da su svi projekti izvedeni na vrijeme te usko surađivati s velikim brojem odjela unutar tvrtke. Detalje provjerite u oglasu.

Tvrtka PIS – Poslovni informatički sistemi, jedan je od najjačih hrvatskih proizvođača integralnih aplikativnih programskih rješenja za upravljanje poslovnim procesima i efektima poslovanja. Zbog kontinuiranog rasta poslovnih potreba, trenutno zapošljavaju više Analitičara u odjelu aplikativnih rješenja te Java/PIS developera u istoimenom odjelu. Rok prijave je 30. svibnja.

Strastveno pristupate detaljima? Odgovorni ste, pouzdani, predani? Erste banka upravo traži takve kandidate na poziciji Inženjer IT sigurnosti. Idealan kandidat ima 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznaje aktualne trendove u području IT/ informacijske sigurnosti. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

PROLJETNO IZDANJE

HP predstavio nove laptope, pogledajte o čemu se radi

Pogledaj galeriju

Huawei Technologies zapošljava osobu na poziciji Fixed – Network Solution Manager koji će raditi na analizama tržišta i podržavati prodajne funkcije. Idealan kandidat ima 3 do 5 godina iskustva, otvoren je za nova rješenja, voli raditi u timu te ima super komunikacijske vještine. Rok prijave na oglas je 31. svibnja.