TKO BI ODBIO!?!

Ovaj dodatak za mobitel će vas probuditi mirisom slanine

06.03.2014 u 15:26

Bionic
Reading

Oscar Mayer, tvrtka koja se bavi proizvodnjom mesa - a posebno dobre slanine, odlučila se ući i u svijet gadgeta. Dizajnirana je posebna aplikacija za iPhone koja će raditi zajedno s dodatkom za taj mobilni uređaj i buditi korisnike zvukom i mirisom pržene slanine...

Zvuči primamljivo? Svakako, ali se uređaj koji raspršuje miris slanine ne može kupiti - moguće ga je tek osvojiti na službenoj stranici u sklopu testiranja i kampanje Wake Up & Smell The Bacon:



Promocija će trajati do početka travnja, a osim na iPhoneima, dodatak će funkcionirati i na iPod Touchu te iPadu. Buđenje uz ovo bi mogla biti i prava tortura, jer će u jednom trenutku korisnik shvatiti da se mora ustati i napraviti prženu slaninu - sam.

S druge strane, tržište mobilnih dodataka koji ispuštaju miris je sve aktivnije. Još jedan od noviteta koji služi sličnoj funkciji, ali osim budilice, može obavijestiti i o pristigloj poruci je Scentee, o kojem je već ranije bilo riječi. Posebno zgodno je i to što će potonji gadget raditi i na Androidu, a ne samo iOS-u.