POGLEDAJTE ŠTO SVE IMA

Otkrivena blagdanska ponuda HT-a u webshopu

20.11.2013 u 17:28

Bionic
Reading

Svake godine uoči Božića HT svojim korisnicima poklanja brojne pogodnosti, a ovogodišnja blagdanska ponuda za pretplatnike donosi iznimne popuste i nagrade

Razotkrivena je Božićna ponuda u HTovom webshopu. Svi koji sebe ili svoje najbliže ovoga Božića žele obradovati najnovijim smartfonom imaju priliku kupiti mobilni uređaj s popustom od 50 posto.

U ponudi su Samsungov Galaxy Fame plave boje, koji je snižen sa 248 kuna na 98 kuna u tarifi Plan za surfanje L. U blagdanskom sniženju 50 posto snižena je cijena jednog od najtraženijih uređaja ove godine, Samsungov Galaxy S3 mini u plavoj boji i tarifi Plan za zabavu XL, u sklopu koje dobivate paket Multimedia. Ranije 348 kuna, sada je snižen na 168 kuna.

Treći uređaj u ponudi je Huaweijev Ascend P6, najtanji smartfone ikad proizveden. U ponudi je u tarifi Plan za zabavu XL po cijeni od 348 kuna, što je upola manje od ranijih 698 kuna. U blagdanskom razdoblju možete iskoristiti 50 posto popusta na jednu od tarifnih opcija prilikom zasnivanja novog ugovora uz odabir uređaja.

Blagdanska promotivna ponuda za korisnike HTove telefonske linije i interneta, i za nove HT priključke dolazi uz mogućnost kupnje Samsungovog tableta Galaxy TAB3 7'' 3G tableta po promotivnoj cijeni. Idealna je prilika da pronađete paket usluga koji sadrži vašu idealnu kombinaciju.

Telefoniranje, surfanje internetom i gledanje najboljeg TV sadržaja u promotivnoj ponudi sa tabletom dostupno je privatnim i poslovnim korisnicima. Blagdanska ponuda dostupna je do 11. siječnja 2014. godine.

Dodatne informacije o blagdanskim ponuda dostupne su na adresi www.hrvatskitelekom.hr/blagdanski-izlog