CHAT UŽIVO

Oduvijek ste nešto željeli pitati Zuckerberga? Evo vam prilike

09.06.2016 u 12:06

Bionic
Reading

Mark Zuckerberg će u utorak, 14. lipnja, od pola devet navečer po našem vremenu prvi put uživo odgovarati na pitanja putem Facebook Livea

'Dok putujem svijetom volim odgovarati na pitanja ljudi u raznim državama. Nekoliko puta sam to činio i u Facebookovu sjedištu.
Uz pomoć servisa Live sad mogu čuti više što naša zajednica ima reći odjednom na puno interaktivniji način. Možemo pokriti sva velika područja koja vas zanimaju - povezivanje svijeta, umjetnu inteligenciju, virtualnu stvarnost, video uživo, poduzetništvo, filantropiju i drugo.

Ostavite pitanja u komentarima ispod i dajte glas onima na koja bih trebao odgovoriti tako što ćete ih lajkati. Odgovorit ću na koliko god njih stignem', stoji u objavi Marka Zuckerberga kojom je najavio svoj prvi Facebook Live Q&A.

Riječ je, naravno, o dijelu kampanje kojom Facebook nastoji promovirati svoj servis streaminga videa uživo Facebook Live. Objava je popraćena i skromnim videom koji ukratko ponavlja istu poruku.


U trenutku pripreme ovog članka video je, prema Facebookovim podacima, imao milijun pregleda, dok je objava prikupila više od 55 tisuća reakcija, više od 3,6 tisuća dijeljenja i gotovo osam tisuća komentara. Ne bismo bili u koži timu koji će to morati pročešljati, čak ni uz računalnu pomoć.

Sudeći prema objavi, Zuckerberg bi rado razgovarao o temama koje ga osobno zanimaju i pokreću. Ali, bit će zanimljivo vidjeti hoće li odgovoriti i na pitanja vezana uz, recimo, nedavno hakiranje njegovih korisničkih računa na Twitteru i Pinterestu. Zasad se po broju lajkova najbolje drži pitanje o budućnosti čovječanstva, no do utorka se to može i promijeniti.