ZAPOŠLJAVANJE

Novi poslovi u IT sektoru - pogledajte što se nudi ovog tjedna

05.10.2020 u 12:12

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam ovotjednu listu atraktivnih poslova u IT-sektoru. Pronađite svojeg favorita i javite im se već danas

Deegloo je tvrtka usmjerena ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište. Kompanija većinom zapošljava mlade, talentirane ljude, a svoj tim sada žele osnažiti pojačanjem na poziciji: Senior Full Stack Developer (m/ž). Pridruži im se i postani dijelom tvrtke koja potiče osobni i profesionalni rast, njeguje razmjenu znanja i radnicima omogućuje fleksibilne uvjete rada uz budžet za edukaciju i treninge. Zvuči zanimljivo? Javi im se 16. listopada.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Sistem inženjer – Linux (m/ž), a idealan kandidat posjeduje barem 2 godine relevantnog radnog iskustva i sa VMware tehnologijama je na 'ti'. Svoj životopis im pošalji do 9. listopada.

Code Frame je tvrtka za razvoj web aplikacija iz Züricha sa podružnicom u Splitu (s uredom blizu centra) koja planira i razvija inovativne web aplikacije s fokusom na automatizaciju marketinga. Kako bi ojačali svoj tim u Splitu, u potrazi su za Web Application developerom (m/ž). Pored rada na modernim web tehnologijama i poticajnog radnog okruženja u rastućoj tvrtki, kompanija svojim zaposlenicima pruža izazovne radne zadatke i priliku za rad na oblikovanju uspješnih proizvoda. Javi im se do 12. listopada.

SOFISTIKA, internacionalna softverska tvrtka sa sjedištem u Rijeci, zbog povećanja obujma posla zapošljava Senior JAVA programere (m/ž) za rad na njihovoj aplikaciji vezanoj uz kartično poslovanje. Zainteresiranim kandidatima, koji moraju imati barem 3 godine iskustva u radu s JAVA/J2EE i JSF tehnologijama, tvrtka nudi stimulativna primanja, stjecanje novih znanja, klizno radno vrijeme te ugodnu radnu atmosferu. Rok za prijavu na oglas ističe 22. listopada.

Na tržištu uspješno posluju od 2000. godine, baveći se izradom naprednih web rješenja i razvojem web aplikacija po mjeri, po sistemu ključ u ruke. Jedna su od najdugovječnijih tvrtki na tom području. Oni su WEB Marketing i traže pojačanje u svom Scrum razvojnom timu, na poziciji Poslovni analitičar (m/ž). Njihova ponuda uključuje motivirajuće financijske uvjete, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće, teambuilding aktivnosti i putovanja te nadređene osobe koje služe kolegama. Pošalji im svoj životopis do 15. listopada.