LAPTOP Z205

Novi Logitechov zvučnik pristaje svakom prijenosniku

02.03.2010 u 12:08

Bionic
Reading

Sve veća kompaktnost uređaja ove vrste dovodi do predstavljanja sve veće palete zvučnika koje je izuzetno praktično nositi uz prijenosno računalo. Logitech je upravo predstavio jedan takav proizvod, nazvan Laptop Z205

'Ljudi obožavaju svoje prijenosnike, no često su uskraćeni za pravi doživljaj zvuka koji obično pružaju vanjski zvučnici', kazao je Mark Schneider, potpredsjednik i generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za audio. 'Prilikom osmišljavanja zvučnika Laptop Z205 vodili smo se idejom da ljudima pružimo kvalitetan zvuk dok gledaju filmove ili slušaju glazbu na svojim prijenosnim računalima. Premda je toliko malen da stane u ručnu torbu, zvučnik će vam pružiti pravo bogatstvo zvuka.

Zvučnik Z205 moguće je koristiti na bilo kojoj vrsti prijenosnika, a zahvaljujući 'spajalici', moguće ga je postaviti na zaslon bilo kojeg prijenosnika. Uređaj je izuzetno kompaktan (otprilike, tri i pol centimetra debljine i 6,35 centimetara visine) pa ga je jednostavno nositi, a uz njega dolazi prijenosna torbica za zaštitu tijekom putovanja.

Zvučnik Logitech Laptop Z205 u Europi se očekuje u ožujku po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369 kuna.