ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT-ju! Pogledajte što se nudi ovog tjedna

09.11.2020 u 14:25

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih oglasa iz IT sektora. Pronađite svojeg favorita i javite im se već danas

Cognism koristi umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi obogatio CRM zapise, prepoznaje trendove i B2B organizacijama pomaže vizualizirati, identificirati i iskoristiti njihove najveće potencijale. Tvrtka zapošljava na pozicijama: Salesforce Developer (m/ž), Angular Mid Developer (m/ž) i Support Engineer (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću, opuštenu radnu atmosferu i odlične mogućnosti za razvoj karijere. Javi im se do 20. studenog.

Tipico, jedan od vodećih europskih pružatelja usluga sportskog klađenja, obožavateljima sporta pruža uzbudljivu zabavu za preko trideset vrsta sportova. Trenutno su u potrazi za IT administratorom (m/ž), a kojem nude stručnu obuku, mogućnost usavršavanja vještina, rad u mladom i ambicioznom timu te poticajan sustav nagrađivanja. Zainteresirani kandidati moraju imati srednju, višu ili visoku stručnu spremu tehničkog ili informatičkog smjera te odlično poznavati mrežne tehnologije i protokole. Rok za prijavu ističe 25. studenog.

Kiteron, tvrtka koja se bavi programiranjem poslovnih aplikacija u području novih modernih tehnologija, traži .NET programera (m/ž). Opis posla uključuje programiranje na različitim projektima, rad na razvoju desktop/mobilnih/web aplikacija te praćenje tehnologije i trendova u segmentu poslovnih rješenja, a zauzvrat nude prijateljsko okruženje, rad na uzbudljivim projektima koji se izvode na suvremenim tehnologijama, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Javi im se do 19. studenog.

NETS, jedan od vodećih pružatelja usluga digitalnog plaćanja i s njima povezanih tehnoloških rješenja, zapošljava POS Developera (m/ž). Riječ je o složenoj ulozi, stoga traže osobu koja je sposobna razvijati, stvarati i održavati na POS platformama. Njihova ponuda uključuje mogućnost rada na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, osobni i profesionalni razvoj te poticajna primanja. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im možeš poslati do 13. studenog.

Odlično poznaješ sve 'tajne' rada s Linux-om? Posjeduješ srednje do napredno znanje o networking-u? Krasi te snažna želja za učenjem i razvijanjem vještina? Imamo rješenje! Tvrtka UniqCast zapošljava iskusnog Linux Administratora (m/ž), a novom kolegi nude brojne prilike za usavršavanjem vještina, rad s najmodernijim tehnologijama, konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu. Oglas ostaje aktivan do 20. siječnja.