ZAPOŠLJAVANJE

Nove poslovne prilike u IT sektoru: Pogledajte što se nudi ovog tjedna

02.11.2020 u 12:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled atraktivnih poslova u brzorastućem IT sektoru

Privredna banka Zagreb d.d. nije samo banka – nego i velik centar za razvoj inovativnih tehnologija i digitalnih rješenja. Njihov tim, koji svakodnevno radi na izazovnim i tehnološki naprednim projektima, traži nove kolege. Ambiciozne i motivirane osobe koje žele napraviti novi korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, mogu im se pridružiti na poziciji – Programer (m/ž). Zainteresirani kandidati se mogu javiti do 6. studenog.

IBM Hrvatska je u potrazi za Linux IT Arhitektom (m/ž). Opis posla uključuje dizajniranje I implementaciju informacijskih sustava kao podršku infrastrukturi organizacije. Novim kolegama nude ugovor na neodređeno, dodatne edukacije i mogućnost napredovanja, razvoj karijere u internacionalnoj kompaniji te dodatne dane godišnjeg odmora. Idealan kandidat posjeduje minimalno 5 godina radnog iskustva u IT-u, odlično poznaje Bash skriptni jezik i može se pohvaliti analitičkim načinom razmišljanja. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 27. studenog.

b2match, prilagodljiva platforma koja pokriva svaki aspekt b2b-a i umrežavanja, zapošljava na poziciji UX Dizajner (m/ž) u svom zagrebačkom uredu. Novim kolegama nude konkurentnu plaću, plaćeni obrok, 25 dana godišnjeg odmora, opuštenu radnu atmosferu i rad na najmodernijim tehnologijama. Ako želiš postati dijelom talentiranog i brzorastućeg tima posvećenog pružanju savršenog iskustva umrežavanja korisnicima, pošalji im svoj životopis do 11. studenog.

Protech automation d.o.o. je tvrtka koju čini tim mladih, ali iskusnih inženjera automatizacije sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i puštanju u pogon kontrolnih sistema u raznim industrijama diljem svijeta. Kako bi osnažili svoj tim, u potrazi su za novim Inženjerom automatizacije (m/ž), a njihova ponuda uključuje rad na velikim internacionalnim projektima, konstantno napredovanje i dodatne edukacije te upoznavanje s novim tehnologijama. Oglas ostaje aktivan do 7. studenog.

Softcon, inovativna tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja i usluga temeljenih na tehnologiji otvorenog koda zapošljava u Varaždinu, i to Junior Frontend Developera (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom u području razvoja web aplikacija baziranih na REST arhitekturi i dobrim poznavanjem HTML-a, CSS-a i Javasript-a. Pored ugovora na neodređeno, tvrtka ti nudi atraktivne nagrade za rad, ravnotežu između poslovnog i privatnog života, mogućnost rada od kuće te rad u opuštenoj atmosferi. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 5. studenog.