'profesionalne usluge'

Nova napredna digitalna usluga u Zagrebu nudi sve: Od servisa bojlera i čišćenja pa sve do priprema za maturu

01.03.2023 u 12:09

Bionic
Reading

U nedostatku profesionalnih kadrova na tržištu Zagreba, tim mladih entuzijasta, stručnjaka iz IT sektora, predvođenih vlasnikom Gordanom Palićem putem svoje neprofitne udruge Digitalne tehnologije, pokrenuo je tijekom veljače novu web-platformu 'Profesionalne usluge', s ciljem da građanima Zagreba i okolice osiguraju neke od vrlo traženih obrtničkih usluga i profesionalnih znanja po povoljnim cijenama

Iz Profesionalnih usluga ističu kako je danas na zagrebačkom tržištu 90 posto profesionalaca rezervirano tjednima unaprijed, zbog raste i cijena usluga, pa si ih većina građana ne može priuštiti. Pritom ističu i da je na tržištu rada puno priučenih majstora koji traže brz i lak posao, zbog čega opada i kvaliteta usluge. Web-stranicom Profesionalne usluge udruga Digitalne tehnologije želi postaviti nove standarde, koji označavaju brzu i profesionalnu uslugu, pouzdanih i provjerenih te uvijek dostupnih kadrova, po pristupačnim cijenama, ističu iz Udruge.

'S radom smo krenuli tijekom veljače, a angažirali smo 20-tak profesionalaca, koji su naši zaposlenici i koji će građani moći angažirati preko našeg weba, a potom će im oni pružati usluge primjerice šminkanja, davanja instrukcija za različite predmete, vršiti usluge priprema za maturu i slično', kaže Gordan Palić, vlasnik Profesionalnih usluga.

Iz udruge Digitalne tehnologije objašnjavaju kako na svom portalu imaju dvije vrste usluga. Prva skupina usluga su standardizirane usluge poput šminkanja, davanja instrukcija, servisa bojlera i čišćenje koje se odmah mogu kupiti, nakon čega s klijentom kontaktiraju zaposlenici odnosno angažirani stručni profesionalci te u kratkom roku izlaze na teren.

U drugoj skupini su personalizirane usluge poput priprema za maturu, poduka i edukacija za izradu web-stranica, usluge nutricionista, fitnes-trenera, majstorske usluge poput različitih adaptacija za koje je potreban personalizirani pristup odnosno obavljanje službenog razgovora te pomna izrada i prilagodba personaliziranog paketa usluge.

'Jedini smo koji pružamo individualnu edukaciju na profesionalnoj razini. Usluge šminkanja pruža naš profesionalni vizažist koji je vještine profesionalnog šminkanja stekao godinama rada i truda. Isto tako serviser bojlera pruža profesionalnu uslugu kojom se bavi već više od deser godina te posjeduje ovlaštenja od vodećih renomiranih firmi poput svjetski poznate kompanije Vaillant', naglašava Palić.