SWITCH U USPONU

Nintendo iznenadio najavom 25 novih igara, evo što ćemo igrati u prvoj polovici 2019.

15.02.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Restaurirani Link's Awakening, Super Mario Maker 2 i novi Yoshi tek su neki od naslova u kojima ćemo na Switchu uživati u 2019.

Tijekom prezentacije održane protekle srijede, Nintendo je predstavio niz igara koje ćemo igrati u 2019., uključujući predstavnike serijala Super Mario i Legend of Zelda. Većina igara predstavljenih tijekom prezentacije na tržište će doći prije ljeta 2019., što znači da ćemo ove godien vidjeti još velik broj naslova. Nintendo je pored novih igara predstavio i nadogradnje za hitove Super Smash Bros. Ultimate i Captain Toad Treasure Tracker koji će dodatne sadržaje dobiti već u ožujku.

Switch je Nintendova najbrže prodavana konzola desetljeća. Prijenosni uređaj je do danas isporučena u preko 30 milijuna primjeraka, čime je inspirirao developere i kupce.

Povećan broj vlasnika Switcha inspirirao je brojne developere da i svoje igre dovedu na impresivni prijenosni uređaj. Vlasnici Switcha mogu se radovati povećanom broju igara tijekom idućih nekoliko godina, od klasičnog Final Fantasyja VII do Hellblade: Senua's Sacrifice.

NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

Ovo su apsolutno najbolje igre koje smo zaigrali u 2018.

Pogledaj galeriju

Što se novih ekskluziva koje ne dolaze izravno iz Nintenda tiče, tu je Astral Chain, akcijska igra iz PlatinumGamesa, tima poznatog po vrhunskom dizajnu borbenih sustava. Igrači će ovdje moći birati između dva lika smještena u svijet koji kombinira futurističku i anime estetiku. Astral Chain dolazi 30. rujna.

Nintendo je objavio i igrivi demo nadolazeće igre s robotima Daemon x Machina pod imenom Prototype Missions koji pruža oko sat vremea gameplayja. Autori igre još rade na naslovu i otvoreni su za igračke sugestije. Tim rečeno, ako imate Switch i volite mecha igre, Daemon x Machina bi vam se čak i mogao svidjeti.

Ukoliko vas zanima cijela prezentacija koja uključuje foršpane svih najavljenih naslova, pokrenite video, specite kokice i uživajte.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Nintendo