HARRY POTTER: WIZARDS UNITE

Nianticov digitalni Harry Potter kreće koracima Pokemona GO

12.03.2019 u 12:51

Bionic
Reading

Tvorci globalnog hita Pokemon GO otkrili su dodatne detalje vezane uz nadolazeću igru smještenu u bogati svijet Harryja Pottera

Novi naslov tvoraca Ingressa i Pokemona GO bavi se intrigantnom mitologijom iza knjiga autorice J.K. Rowling. Harry Potter: Wizards Unite je mobilna igra u proširenoj stvarnosti koja animacije i bića iz svijeta čarobnjaka i vještica 'uvodi' u stvarni svijet pomoću kamere vašeg mobilnog uređaja.

Umjesto lova na džepna čudovišta ili osvajanja teritorija, Wizards Unite bavi se magijom, odnosno potragom za magičnim 'artefaktima, životinjama, ljudima i čak sjećanjima' raštrkanima po stvarnom svijetu. Igrači se u Wizards Unite pridružuju Statute of Secret Task Forceu, organizaciji koja magični svijet nastoji sakriti od običnih ljudi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Niantic

U igri će pored neobičnih bića igrači moći posjećivati krčme u kojima mogu napuniti rezerve magične energije, kuhati napitke i posjetiti poznate lokale iz knjiga i filmova o Harryju Potteru.

U snumci iz igre moguće je vidjeti bacanje čarolija pomoću praćenja uzoraka prikazanih na ekranu smartfona. Ranije verzije igre opisuju 'kompleksniji' svijet od onog u Pokemon GO, naslova koji je Niantic pretvorio u jednu od najuspješnijih gejming kompanija posvećenih mobilnim videoigrama.

Kao i u svakoj Nianticovoj igri, moći ćete ujediniti snage s drugim čarobnjacima (također poznatima kao prijatelji) kako biste krenuli u bitku protiv ikoničkih negativaca svijeta Harryja Pottera.

Harry Potter: Wizards Unite trenutno nema zakazani dan izlaska, no znamo da ga je moguće prednaručiti putem dućana Google Play.

MOBILNA ERA

Ove su mobilne aplikacije zaludile milenijalce diljem svijeta

Pogledaj galeriju