ZAPOŠLJAVANJE

Ni ovog tjedna ne nedostaje poslova u IT sektoru! Uhvatite priliku i javite se

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 18.02.2019 15:04
  • Objavljeno 18.02.2019 u 15:04
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Pexels / CC0

Pregled otvorenih IT pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Tvrtka AGS Hrvatska zapošljava Sistemskog inženjera/ administratora koji će raditi na održavanju, konfiguraciji, instalaciji te sudjelovati u projektima. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 22. veljače.

IN2 grupa zapošljava AX Software developera koji bi radio na razvoju, integraciji i održavanju ERP modula za ključne korisnike u Sektoru zdravstva. Idealan kandidat ima visoku/ višu stručnu spremu, poznaje MS SQL baze podataka, odgovoran je i samostalna u radu. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka Swiss Inovation Lab je švicarska IT kompanija s uredima za istraživanje i razvoj u Zagrebu i Varaždinu. Trenutno zapošljavaju QA Inženjera s iskustvom i razvijenim komunikacijskim vještinama. Poslodavac nudi iznadprosječnu plaću, atraktivan ured i zanimljive projekte.

Tvrtka Innovez razvija platforme za trgovanje energijom, napredne analitičke sustave kao i softvere za financije i upravljanje rizicima te pružaju podršku širokom rasponu klijenata. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Computer Science Graduate, a oglas je aktivan do 20. veljače.

Raiffeisen banka zapošljava dva IT poslovna analitičara koji će upravljati procesom IT promjena te komunikacijom između poslovnih sektora i IT razvojnih timova. Sudjeluju u svim fazama implementacija poslovnih proizvoda i servisa. Idealni kandidati imaju više od tri godine iskustva u IT-u, poznaju agilne metodologije i imaju iskustvo upravljanja projektima. Detalje pogledajte u oglasu koji je aktivan do 26. veljače.

KRATKI VODIČ

Iskoristite ovih šest super korisnih trikova za LinkedIn

Pogledaj galeriju
6

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!