ROTIRAJUĆA KAMERICA

Neobični Samsung Galaxy A80 uskoro stiže i u Hrvatsku

04.07.2019 u 11:25

Bionic
Reading

Tvrtka Samsung predstavila je Samsung Galaxy A80 opremljen trostrukom rotirajućom kamerom i ekranom bez ureza

'Galaxy A80 je stvoren za eru 'uživo' - svijet u kojem digitalni stanovnici kreiraju, dijele i povezuju sadržaj u trenutku. Najnovije inovacije u kameri, dizajnu i performansama na Galaxy A80 donose novo mobilno iskustvo koje odgovara potrebama današnjih generacija: uvijek online i uvijek spremni', rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Samsung

Galaxy A80 stiže s rotirajućom trostrukom kamerom koja koristi isti objektiv s prednje i stražnje strane. Uređaj dolazi sa glavnom kamerom od 48 megapiksela, Ultra Wide objektivom s kutom gledanja od 123 stupnja i 3D dubinskom kamerom.

Galaxy A80 dolazi sa značajkom Live Focus Video, Super Steady Video modom koji smanjuje vibracije kod stvaranja videozapisa, a sve zaokružuje veliki ekran. Galaxy A80 dolazi s novim Samsung Infinity 6,7-inčnim FHD+ 20:9 Super AMOLED zaslonom koji se proteže od ruba do ruba.

Super zvuk, super zaštita

Smartfon također podržava Dolby Atmos i slušalice ili Bluetooth zvučnike. Što se sigurnosti tiče, uređaj je opremljen Samsungovom obrambenom sigurnosnom platformom Samsung Knox, dizajniranom za zaštitu svih komponenti - od čipseta do softvera.

Uz značajku Samsung Pass, korisnici sada mogu pristupati aplikacijama i web stranicama putem senzora otiska prsta koji se nalazi na zaslonu. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy A80 je 4.799 kuna, a od sljedećeg tjedna će biti dostupan na prodajnim mjestima u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji.

POBROJALI SMO

Samsung Galaxy S10e i ostali ne preskupi smartfoni koji su nam zapeli za oko

Pogledaj galeriju