MULTIMEDIJALNA PERJANICA

Nema više tajni - znamo kako izgleda LG V30

18.08.2017 u 08:04

Bionic
Reading

Tek 31. kolovoza LG planira otkriti svoju multimedijalnu perjanicu V30, no već sada je jasno i kako izgleda - zahvaljujući autoru Evanu Blassu poznatom po Twitter handleu @evleaks

Južnokorejska tvrtka počela je raditi pompu oko modela V30 službenim kanalima, prvo se izjasnivši oko mogućnosti kamerice ovog uređaja. Za nju su rekli kako je gotovo magična te da donosi revoluciju u svijet mobilnih kamerica. Službenim kanalima počeli su reklamirati i OLED FullVision zaslon od 6" (i razlučviosti QHD+) koji će krasiti ovaj uređaj, a sada je potpuno jasno i kako on čini gotovo cijelu prednju stranu uređaja uz blago zakrivljene rubove. 

U odnosu na prethodnika, model V20, LG tvrdi i kako je smanjio gornje i donje rubove oko zaslona za 20 i 50 posto te je zapravo tijelo modela V30 manje od prethodnika. Do sada je mnogo toga bilo samo u riječima, no @evleaks se pobrinuo da saznamo cijelu priču: 

Sve u svemu - LG V30 izgleda jednostavno prekrasno i mogao bi ukrasti barem mrvu pažnje onima koji su se namjerili na Samsungov nadolazeći Galaxy Note 8, čiji smo izgled otkrili nedavno. Iz prikaza je jasno vidljivo i kako se LG ovaj put odlučio na uklanjanje sekundarnog zaslona poznatog s ranijih modela, V10 i V20.