ZAPOŠLJAVANJE

Narodne novine zapošljavaju rukovoditelja informatike, a evo i ostalih oglasa

17.12.2018 u 13:50

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam pet atraktivnih oglasa za radna mjesta u firmama iz brzorastućeg IT sektora. Ovog tjedna djelatnike traže Narodne Novine, Tipico, Uniline...

Tvrtka Tipico je jedan od vodećih europskih pružatelja usluga sportskog klađenja. Trenutno zapošljavaju IT administratora za niz zanimljviih aktivnosti u okviru radnog mjesta. Idealan kandidat ima visoku ili višu stručnu spremu, aktivno poznaje engleski jezik te mrežne tehnologije i protokole. Oglas je aktivan do 25. prosinca.

Narodne Novine zapošljavaju Rukovoditelja službe informatike od kojeg se očekuje koordinacija i organizacija rada unutar Službe informatike. Kandidat za ovu poziciju treba imati VSS srodnog smjera te 5 godina iskustva na informatičkim poslovima, te najmanje 3 godine na rukovodećim pozicijama. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 24. prosinca.

FLEKSIBIT je tvrtka specijalizirana za razvoj programskih rješenja i kompleksnih ICT sustava, prilagođenih poslovanju klijenata. FLEKSIBIT usluge inovativna su i pouzdana aplikativna rješenja, temeljena na provjerenim tehnologijama i konceptima. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Microsoft .NET programer, Java programer, Front-end developer, QA tester.

Uniline je jedno od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske te šire tim novim članovima. Trenutno zapošljavaju Tehničara/ administratora IT sustava s minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama. Rok prijave na oglas je 26. prosinca.

Greyp Bikes zapošljava Product Ownera koji će biti zadužen za vođenje scrum timova, blisko surađivati s voditeljima proizvoda, definirati viziju proizvoda, mapu razvoja i mogućnosti rasta. Detalje o ovoj zanimljivoj radnoj poziciji pročitajte u oglasu koji je aktivan do 28. prosinca.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju