1klik.hr

Napravite sami svoj portal

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 19.04.2017 11:03
  • Objavljeno 19.04.2017 u 11:03
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Promo

Znate onaj osjećaj kad otvorite neki portal kako bi saznali važne vijesti o prometu, vremenu i televizijskom programu, pa se spotaknete preko neke politke, nogometa i trača i u trenu izgubite živce, strpljenje i volju za životom

Razumijemo vas. Svima se događa nešto slično. Postoji nekoliko načina da to riješimo, jednom za svagda.

1. Ne idite ne internet

Čak i ako jako, jako pazite, negdje vam se kroz društvene mreže, bannere ili na zadnjem mjestu gdje očekujete može potkrasti tema koju ne volite, pa je najefikasnije rješenje da uopće ne idete na internet. Istina, tako ćete ostati bez društvenog života, ikakvih informacija o svijetu koji vas okružuje, pa čak i mogućnosti da naručite pizzu, ali za duševni mir se treba potruditi.

2. Ne idite na portale

Ako vam kao osnovni izvor vijesti koje želite i ne želite vidjeti služi jedan od 4-5-6 domaćih newsportala, lijek protiv loših vijesti jamačno je izbjegavanje tih internetskih adresa. Još uvijek imate problem “prijatelja” na društvenim mrežama koji dijele uzrujavajuće gluposti, ali ako ih blokirate ili “stišate” pitanje je hoćete li uopće imati prijatelja par dana kasnije

3. Napravite svoj portal

Sad se hvatate za glavu. Trebaju vam novinari, programeri, dizajneri, pa dopisnici, pa računovodstvo – zašto ste se ono upustili u ovaj poduhvat? Samo polako. Ne treba vam ništa od toga. Treba vam samo pametno složen software koji će s portala, blogova i od gdje god mu kažete povaditi članke koji su vam zanimljivi po temama  i složiti ih u čitak, jednostavan layout. Nikad više nogomet, ako vas ne zanima. To je najlakše.

Kako se zove to čudo tehologije i mentalne higijene?

1klik.hr

Zašto?

Zato jer sve postavite u par klikova (tipa medije koje čitate ili teme koje vas zanimaju) i od onda vam je dovoljan samo jedan klik da pročitate sve što vas zanima o nekoj temi, iz pera omiljenih vam novinara i medija. Pa čak i suočite mišljenja. U jedan klik.

Evo, kliknite i uvjerite se sami

20.000 ljudi već koristi 1klik. Svi se slažu da radi kao sat, bez greške i štedi vrijeme i živce. Najbolje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi