PRILAGODLJIVOST

Nadogradnja Windows Phonea donosi i novu aplikaciju kamere

14.03.2014 u 11:39

Bionic
Reading

Svega mjesec dana dijeli nas od vjerojatne službene objave svih mogućnosti koje donosi sljedeća nadogradnja za Microsoftovu mobilnu platformu Windows Phone. Iako je velik dio mogućnosti već otkriven, skrivenih detalja je mnogo - a neki se kriju i u novoj aplikaciji za upravljanje mobilnom kamericom

Novotarije koje otkriva video s UnleashThePhones očekivane su, jer se i ranije spominjala mogućnost pružanja više prilagodbe za krajnje korisnike. Tako se saznaje da se aplikacija službeno zove Microsoft Camera, a živa pločica koja je obično po želji birala prikazane fotografije sada će biti nešto prilagodljivija - moći će se birati prikazivanje samo favorita, jedne slike ili po starom (sve).


Fotografije će se moći grupirati po lokaciji ili vremenu, a ono najvažnije, sučelje same kamere bit će kudikamo prilagodljivije. Sada će korisnici moći mijenjati određene postavke koje su dosad bile skrivene u izbornicima aplikacije. To uključuje brzo mijenjanje razlučivosti, balansa bijele i sl., a u nastavku se može vidjeti kako to izgleda:


Naravno, mnoge mogućnosti već su dosad imali uređaji iz linije Nokia Lumia, u sklopu aplikacije Nokia Camera - koja će, po svemu sudeći, i dalje ostati superiorni(ji)m rješenjem.