RADUJTE SE, GEJMERI

Otvoren je Infogamer: Doznajte sve o najvećem gejmerskom sajmu i kako organizatori planiraju izbjeći gužve

12.11.2019 u 15:23

Bionic
Reading

Nakon mjeseci najava i priprema, krenula je ovogodišnja iteracija popularnog hrvatskog gejming sajma. Posjetitelje očekuje hrpa nagradnjača, igara i zabave, a organizatori tvrde da imaju i nešto protiv masivnih gužvi

Reboot je jutros na prostorima Zagrebačkog Velesajma službeno otvorio još jedan Infogamer, međunarodni sajam posvećen digitalnoj zabavi. Na ovogodišnjem Infogameru posjetitelji će moći upoznati čuda najnovije gejming tehnologije, pogledati i zaigrati neizašle naslove te možda i odšetati s nagradom u sklopu jedne od mnogobrojnih nagradnjača.

Kroz šest dana trajanja sajma posjetitelje očekuje najveće izdanje Infogamera do sada. Ovog puta fokus će biti na najvećim novim svjetskim gaming blockbusterima, a predstavit će se preko 100 indie game developera iz cijele Europe.

Pored igara i nagradnjača posjetitelje očekuje najnoviji gaming hardver i esports turniri. Što se poznatih posjetitelja tiče, sajmu će prisustvovati i regionalne gaming YouTube i Twitch zvijezde te svojim pojavljivanjima na pozornici doprinjeti aktivnostima na sajmu.

O Infogameru

Reboot InfoGamer do sada je prerastao neke od najutjecajnijih europskih sajmova te se svrstava među najveće sajmove na svijetu. Organizatori ove godine očekuju više od 100.000 posjetitelja. Što se izdavača i proizvođača hardvera tiče, na Infogameru će prisustvovati Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi.

Ove godine po treći put zaredom Reboot InfoGamer biti će mjesto održavanja završnice najvećeg regionalnog esport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL koja u svojoj drugoj sezoni donosi finalne okršaje najboljih regionalnih momčadi i igrača u igrama CS:GO, Dota 2, Hearthstone i Clash Royale.

Gdje, kada i pošto?

Sajam se održava od 12. do 17. studenog u osam paviljona (8, 8a, 9, 10, 11a, 11c, 11d) na površini većoj od 20.000 kvadratnih metara izložbenog prostora gdje će se predstaviti više od dvije stotine izlagača, a biti će igrivo više od 900 igraćih jedinica te deseci VR uređaja i razno raznih novotarija iz hardverskog svijeta. Karte je moguće kupiti putem Eventima - cijena jednodnevne ulaznice je 50 kuna, a šestodnevne 100 kuna.

  • +8
Reboot Infogamer 2019. - Otvorenje Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Manje gužve - više zabave

Organizatori ove godine planiraju maksimalno utjecati na bolju organizaciju ulaza i izlaza sa sajma te smanjenje naširoko poznatih gužvi ograničenjem dnevnih količina ulaznica. Više informacija o sajmu, kao i mogućnost kupnje ulaznica pronaći ćete na službenim stranicama Reboot Infogamera.