LOGITECH X100

Minijaturni prijenosni zvučnik spojit će se na bilo koji mobitel

22.01.2014 u 10:34

  • +2

Logitech X100

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bionic
Reading

Tvrtka Logitech predstavila je prijenosni zvučnik Logitech X100 kojeg karakterizira odličan zvuk i laka prenosivost, a svojim dizajnom odgovara ljudima koji vode aktivan način života

Okruglog oblika i malen veličinom Logitech X100 prijenosni zvučnik pruža kristalno čist zvuk za svoje dimenzije. Logitech X100 na uređaje se povezuje Bluetooth vezom, a uz to ima bateriju koja traje do pet sati te ugrađeni mikrofon za nesmetano telefoniranje.

'Napravili smo Logitech X100 prijenosni zvučnik da bismo omogućili intuitivno iskustvo povezivanja i slušanja,' rekla je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. 'Kompaktni dizajn ovog zvučnika će vam omogućiti korištenje u bilo kojoj prilici i jednostavno bežično slušanje glazbe na uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje. Možete ga smatrati svojim najboljim pratiteljem tijekom putovanja.'

Logitech X100 prijenosni zvučnik je dostupan u pet različitih boja kako bi se istako njegov zanimljiv dizajn, od sive do žute, narančaste, crvene i zelene boje. Osim toga, zvučnik ima prikladni mikro USB kabel koji omogućuje brzo punjenje kako biste zvučnik mogli koristiti u svim svojim dnevnim avanturama.

Logitech X100 prijenosni zvučnik se očekuje u siječnju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369,00 kuna.