HRVATSKI TELEKOM NUDI

Microsoftov Office 365 za poslovnjake s popustom

08.07.2014 u 14:33

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom je poslovnim korisnicima ponudio najnoviju verziju uredskog paketa Microsoft Office 365 u mjesečnim naknadama, bez ugovorne obveze. Moći ćete birati između nekoliko veličina paketa ovisno o potrebama ili veličini svoje tvrtke

Microsoft Office 365 mogu koristiti obrti već s jednim zaposlenim pa sve do tvrtki s nekoliko tisuća zaposlenika.

Usluga će biti dostupna od 14. srpnja u HT-ovoj online trgovini aplikacija ICT Marketplace uz cijenu od 79 kuna/mjesečno. Svi koji se za Office 365 predbilježe do 14. srpnja dobivaju 10 posto popusta na mjesečnu naknadu. Predbilježite se na stranicama Hrvatskog telekoma

Microsoft Office 365 sadržava sve funkcionalnosti dobro poznatog paketa Microsoft Officea - Word, Excel, PowerPoint, Outlook dostupnih za lokalnu instalaciju na računalo, tablet ili pametni telefon (maksimalno pet uređaja s jednom licencom).


No, kako je riječ o rješenju temeljenom na oblaku (cloudu) donosi i niz dodatnih naprednih mogućnosti poput:

- e-mail servera (Exchange Online),
- zajedničkog korištenja dokumenata (SharePoint Online),
- web konferencije (Lync Online) i
- online pohrane dokumenata (OneDrive for Business).

Zadnje izdanje Microsoft Officea 365 preuzeto je dosad milijun puta ili jednom svake sekunde u prvih sto dana od objavljivanja.

'HT stalno prati trendove na tržištu te našim korisnicima nastojimo ponuditi one usluge koje će im zaista pomoći u razvoju njihova poslovanja kako bi bili što konkurentniji. Kao tvrtka razumijemo koliko je to važno. I sami poduzetnici shvaćaju da im poslovanje u cloudu donosi prednosti.

Prema istraživanju koje je proveo Microsoft u Europi, 70 posto ispitanih vlasnika malih tvrtki koje koriste cloud naveli su kako uz cloud usluge ostvaruju uštede. A većina, 83 posto je te uštede reinvestirala dalje u razvoj proizvoda', istaknuo je Tomislav Kosanović, direktor Odjela za standardne ICT proizvode HT-a.


Plaćanje ove usluge putem mjesečnih naknada poduzetnicima nudi dodatnu priliku smanjenja troškova i ostvarenja ušteda. Prije svega, u smislu ulaganja u uredski softver. Naime, oslobađa vas početnih ulaganja plaćanja licenci za cijelu godinu unaprijed, a ta sredstva mogu onda isto uložiti u razvoj svojih proizvoda.

'Vjerujemo da će poduzetnici u Hrvatskoj prepoznati i prednosti Microsoft Officea 365 koji im nudimo po modelu plati koliko koristiš. A prvih 30 dana mogu ga probati potpuno besplatno. Kao i sve naše cloud usluge', kaže Kosanović.

Kako bi poslovne korisnike educirali o svim prednostima cloud usluga koje će im uvelike pojednostavniti svakodnevni rad, HT je pokrenuo video online kampanju Kata i Data