uz pomoć linkedina

Microsoft ima alat za savršen životopis

08.02.2018 u 13:53

Bionic
Reading

Zahvaljujući napretku u polju umjetne inteligencije, Microsoft vam može pomoći isklesati savršeni CV...ako ste pretplatnik njihove usluge Office 365

Microsoft je spreman pomoći vam pri izgradnji savršenog životopisa. Kompanija je izdala novog asistenta naoružanog Linkedinom za pretplatnike Officea 365. Pomoć u obliku umjetne inteligencije prošarat će kroz vaš Linkedin profil i pronaći bitne dijelove vašeg tamošnjeg profila te ih iskoristiti za izgradnju životopisa savršenog za posao koji tražite.

Nakon što umjetna inteligencija 'pročačka' vašim Linkedinom, dobit ćete niz savjeta za izgradnju boljeg CV-a. Također možete tapnuti na ProFinder tržnicu i razgovarati sa stručnjacima koji vam mogu ponuditi nekoliko savjeta vezanih uz karijeru te pretražiti relevantne poslove bez napuštanja Worda.

Ovo su trenutno najbolji ultralaki laptopi Izvor: Huawei / Autor: Huawei

Postoji keč...

Asistent za životopis trenutno, pogodili ste, ne radi na hrvatskom, već na engleskom. Također ćete za njega morati imati instalirane Windowse 10 i pretplatu na Office 365. Također ćete operativni sustav morati prebaciti na jednu od ovih regija: Australija, Brazil, Kanada, Kina, Indija, Japan, Novi Zeland, Singapur, Južna Afrika i SAD.

Podrška za druge regije tek je najavljena, što znači da ovdašnjim lovcima na savršeni posao Windows i Microsoft tek planiraju stupiti u pomoć.