NAJBOGATIJI TV I SPORTSKI SADRŽAJ

MAXtv To Go od rujna dostupan i u Stream On opciji Hrvatskog Telekoma

  • Autor: D. J.
  • Zadnja izmjena 10.08.2017 11:18
  • Objavljeno 10.08.2017 u 11:18
HT Stream On

HT Stream On

Izvor: YouTube / Autor: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom otrkio je kako će Stream On opcija od sljedećeg mjeseca biti bogatija za MAXtv To Go, koji se može pohvaliti najbogatijim TV i sportskim sadržajem u Europi. Na taj način će se MAXtv To Go pridružiti platformama HBO Go, Netflix, Pickbox i YouTube

Korisnici će sav video sadržaj moći neograničeno gledati bez dodatnih naknada preko jedinstvene opcije Stream On, uz uvjet da imaju podatkovnog prometa u osnovnoj tarifi. Naime, trendovi pokazuju da je već danas video format najbrže rastući format komunikacije i u cijelom svijetu se sve više gleda video sadržaj koji zahtjeva mnogo podatkovnog prometa, od YouTube videa do filmova i serija.

Očekuje se da će video sadržaj do 2020. globalno zauzimati čak 85 posto ukupnog internet prometa. U Hrvatskoj, trećina korisnika gleda televizijski ili video sadržaj više puta tjedno putem pametnog telefona, a tehnologija i razvoj novih platformi za gledanje TV i video sadržaja značajno su promijenili naše navike.

Upravo zato, Hrvatski Telekom je još prošle godine prvi u Europi uveo Stream On uslugu, inovativnu platformu za streamanje bez trošenja podatkovnog prometa ugovorenog u tarifi, i na taj način omogućio svojim korisnicima da sav video sadržaj gledaju neograničeno i bez dodatnih naknada preko jedne jedinstvene opcije. Ova inovativna i jedinstvena platforma nudi najveći izbor neograničenog gledanja vrhunskog sadržaja u pokretu, što potvrđuje veliki broj korisnika koji je zavoljelo uslugu u manje od godinu dana. Hrvatski Telekom nastavit će i u budućnosti korisnicima Stream On opcije neograničeno pružati još bogatiji svjetski i domaći televizijski i video sadržaj, dok će pojedinačne streaming usluge (npr. Netflix, Pickbox i dr.) izvan Stream On usluge trošiti podatkovni promet. U skladu s tim, MAXtv To Go opcija bit će kao i dosad dostupna kao samostalna opcija, no bez uključene Stream On usluge od 1. listopada trošit će podatkovni promet uključen u tarifi.

Stream On usluga u sklopu kojeg korisnici imaju mogućnost gledanja najnovijih serija, filmova, sportskog i informativnog sadržaja,  dostupna je korisnicima kao samostalna opcija, u sklopu određene tarife, ili u sklopu Magente 1 svijeta pogodnosti.

Više detalja o usluzi moguće je saznati na službenim stranicama HT-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!