PRIJAVE DO 19. VELJAČE

MasterCard zove europske startupove

23.01.2015 u 17:03

Bionic
Reading

Otvorene su prijave za Start Path Europe, program kojim kartičarska korporacija startupovima pruža podršku i znanje kako bi mogli prevladati ključne izazove i proširiti poslovanje

Start Path Europe će tijekom 12 mjeseci pružiti podršku prilagođenu svakom startupu zasebno, uz pomoć mentora i stručnjaka. Startupovi će također biti predstavljeni Mastercardovim partnerima, kako bi se ispitala mogućnost realizacije projekata.

Najviše osam europskih kompanija bit će odabrano za sudjelovanje u hibridnom programu koji će biti pokrenut u travnju ove godine. Start Path je otvoren svim kompanijama fokusiranima na trgovinu.

Sve pojedinosti programa i online prijavu možete naći na Mastercardovoj stranici posvećenoj Start Pathu. Rok za prijavu je 19. veljače


U prvoj generaciji bili su startupovi Ridango, Zencard, Xpreso, Instabank, MePin i Storee.

'Start Path Europe nam je puno pomogao. Zahvaljujući podršci kompanije MasterCard, počeli smo surađivati s nekoliko velikih organizacija čime smo proširili naše poslovne veze i prodajne mogućnosti', izjavio je Simon Pleass, suosnivač i izvršni direktor kompanije Xpreso iz Dublina.

Xpreso je kompanija osnovana 2012. godine s idejom povezivanja kupaca i dostavljača u stvarnom vremenu, kako kupci više ne bi trebali sjediti kod kuće i čekati svoje pakete.