NAGRADNA IGRA

Lenovo Yoga Book: Tablet pun iznenađenja

30.03.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Elegantno, izdržljivo i svestrano, Lenovo Yoga Book je ultimativno dva-u-jednom računalo, idealno za sve nas koji volimo crtati, skicirati bilješke u hodu i gledati filmove dok smo na putu

Lenovo Yoga Book pun je iznenađenja. Recimo, tipkovnica Halo se prikazuje samo na zahtjev. Softverski optimizirana, automatski će kompletirati i korigirati pogreške nastale pri tipkanju. Pritiskom na lampicu na kojoj je nacrtana olovka tipkovnica će nestati, a na njenom mjestu pojavit će se ploča za crtanje Create Pad.

Uključite se u veliku tportalovu nagradnu igru i Lenovo Yoga Book može biti vaš! Sve što trebate napraviti jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti postojećim. Svaka prijava se broji, zato ne gubite vrijeme!

Digitalnu olovku Real Pen, koja stiže u paketu s Yoga Bookom, možete koristiti za pisanje, ali i za crtanje jer prepoznaje 2048 različitih razina pritiska. I ne morate ju puniti. Ima ona još trikova u rukavu: ne samo što će poslužiti za bilješke na zaslonu, već ju možete upotrijebiti i na papiru, zahvaljujući ulošcima za tintu! I još će sve što zapišete ili skicirate automatski prenijeti na ekran računala, prislonite li papir na donju ploču tableta.

Drawing Like a Pro: Yoga Book & Miix 510 Izvor: Društvene mreže / Autor: Lenovo

Uz pomoć pratećih aplikacija, kao što je RealNote Saver, omogućit će vam uređivanje, organizaciju, sastavljanje, digitalizaciju i dijeljenje bilješki u sekundi. Možete biti i kreativni pomoću dvije ruke: jednu držite na zaslonu za odabir alata, pomicanje i raširivanje za zumiranje, a drugom rukom crtajte pomoću Real Pen na Create Padu.

Tu je i fantastično praktična šarka, koja će vam rasponom otvaranja u 360 stupnjeva omogućiti korištenje Yoga Booka u raznim pozicijama i situacijama.

Možete ju, recimo, namjestiti kao šator za ugodnije gledanje filmova, praćenje recepata dok kuhate ili prikaz prezentacije poslovnim partnerima za stolom. Ili na njoj crtati dok ležite u krevetu, listati po njoj kao da je klasični tablet, tipkati kao da je laptop... Kako god ju postavili, tako će ostati i vjerno vas služiti.

Ovo je Yoga Book Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Litij-ionska baterija kapaciteta 8.500 mAh s lakoćom će bez punjenja izdržati intenzivan radni dan i potom vam još omogućiti opuštanje uz dugometražni film ili mini maraton TV serija.

Pritom nećete ostaviti oči na njenom IPS zaslonu dijagonale 10,1 inč (25,6 centimetara) jer je vrhunski: zbog pune HD razlučivosti (1920 puta 1200 piksela) i svjetline od 400 nita, s odličnim prikazom boja i visoke razine pojedinosti, imat ćete dojam kao da gledate veći zaslon. Za pun, prožimajući filmski zvuk tu su zvučnici Dolby Audio Premium.

Lenovo Yoga Book – Working Dinner (Halo Keyboard) Izvor: Društvene mreže / Autor: Lenovo

Yoga Book pogoni pouzdani Intelov četverojezgreni procesor Atom x5-Z8550 radnog takta do 2,4 GHz, spreman obaviti sve što zatražite od njega, uz podršku četiri GB RAM-a. Na raspolaganju imate 64 GB memorije za pohranu, što možete proširiti do 128 GB karticom mikro SD. Kad smo već kod kartica, spomenut ćemo da podržava i nano SIM.

Vrlo je tanka (9,6 milimetara) i lagana (od 690 grama), čak i kad ju usporedite s drugim tablet računalima iste kategorije. Nećete ni znati da je u ruksaku, torbi ili aktovki. To, kao i elegantan izgled, može zahvaliti čvrstoj i robusnoj slitini aluminija i magnezija. Dostupna je u brončanosivoj i zlatnoj boji pjenušca.

Možete birati između dva izdanja Microsoftovog operativnog sustava Windows: Home ili Pro, a računajte i na aplikacije iz seta Office Mobile (Excel, PowerPoint, Word) te OneNote i ArtRage.

Poželite li fotografirati, čekaju vas stražnja kamera s osam megapiksela i automatskim fokusom te prednja s dva MP i fiksnim fokusom.

Yoga Book: Note Taking Izvor: Društvene mreže / Autor: Lenovo

Lenovo Yoga Book - ključne specifikacije

Dimenzije: 256,6 puta 9,6 puta 170,8 mm

Težina: od 690 g

Zaslon: 10,1" (25,6 cm) IPS FHD (1920 puta 1200 piksela)

Procesor: Intel Atom x5-Z8550, četverojezgreni, do 2,4 GHz

Memorija:

RAM: 4 GB LPDDR3

ROM: 64 GB (proširivo do 128 GB, mikro SD)

Kamere:

- stražnja: osam MP, automatski fokus

- prednja: dva MP, fiksni fokus

Baterija: Li-ion polimer, 8.500 mAh, do 13 sati redovnog korištenja, do 70 stand-by

Zvučnici: Dolby Audio Premium

Senzori: vibracija, G-senzor, osvijetljenost prostora, Hallov efekt, GPS

Operativni sustav: Windows 10 Home ili Windows 10 Pro

Ostalo: nano SIM, 4G/LTE, Wi-Fi, Bluetooth, WLAN

Dobrodošli na potpuno novi, redizajnirani tportal! Izvor: Društvene mreže

Kreirajte korisnički profil ili se prijavite s postojećim i uključite se u nagradnu igru!