CIJENA LUKSUZA

Kupci skupih torbica na eBayju konačno mogu odahnuti

24.10.2017 u 08:53

Bionic
Reading

Popularna online tržnica uvodi novu uslugu koja će sve kupce skupih dizajnerskih torbica spasiti od bacanja novca prevarantima u lice

Online sajmište eBay nudi novu uslugu - sigurnosni program imena eBay Authenticate, a njegova funkcija je fotografiranje, izlaganje, prodaja i isporuka super skupih torbica 12 izabranih proizvođača. Predstavnici eBayja kažu da je njihov cilj potencijalnim kupcima dati više vjere u online trgovinu super-skupe robe.

Ma original je, garantiramo

Usluga pokriva dvanaest brendova čiji novčanici i torbice koštaju više od 500 dolara. Podržani brendovi su: Balenciaga, Burberry, Céline, Chanel, Christian Dior, Fendi, Goyard, Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Prada i Valentino. Prodavači koji žele eBayjev certifikat morat će (besplatno) poslati artikl direktno u kompaniju gdje će ju pregledati lokalni stručnjaci. Ako sve bude u redu, eBay će dati certifikat i plasirati proizvod kao 'originalnu robu' i to sve naplatiti s 20 posto prodajne cijene.

Što se kupaca tiče, oni prolaze najbolje od svih. Kao prvo, uz torbicu ili novčanik dobit će potvrdu autentičnosti, a ako išta krene nizbrdo čeka ih garancija povrata novca u dvostrukom iznosu.

Planovi za budućnost

Usluga eBay Authenticate dostupna je sad, a eBay kaže da će popis brendova s vremenom rasti. Svi koji odluče koristiti eBay Authenticate prije 31. siječnja 2018. dobit će 90 posto posto prodajnog iznosa (u odnosu na standardnih 80 posto).