KONFERENCIJE

KulenDayz privukli 500 sudionika

08.09.2015 u 10:26

Bionic
Reading

U ovogodišnjem izdanju regionalne informatičke konferencije 'KulenDayz', održanom na osječkom Pampasu, sudjelovalo je više od 500 posjetitelja, što ih svrstava među najveća domaća događanja te vrste

Prvi dan konferencije 'KulenDayz', kojoj je ovo sedmo izdanje, bio je obilježen cjelodnevnim treninzima s temama vezanim uz SQL 2016, preobrazbu podatkovnih centara, Microsoft Project, GoResponsive, Azure i Xamarin. U popodnevnom djelu sudionici su sudjelovali u radionicama OpenSession.

Drugi dan je održano preko 50 predavanja, koja su bila podijeljena na više paralelnih tematskih slijedova: 'Baze podataka', 'Development', 'ITPro', 'Web', 'Projektni management' i 'Open Session'. Predavanja su bila besplatna za prijavljene sudionike.

'KulenDayzi' su specifični po tome što imaju i usporednu informatičku konferenciju za djecu. 'KulenDayzKidz' ove godine su se bavili robotima, virtualnim osobama i umjetnom inteligencijom. U program se uključio Centar za sigurnost na internetu, čiji su članovi prenijeli djeci važnu poruku o ponašanju i sigurnosti u virtualnom svijetu interneta.

Više:KulenDayz