ART PC PULSE

Kakvo nam to iznenađenje priprema Samsung?

10.10.2016 u 08:12

Bionic
Reading

Na Samsungovom YouTube kanalu SamsungNotebook južnokorejski div je otkrio teaser uradak koji istovremeno govori mnogo - ali i ništa. O čemu je točno riječ?

10. listopada bi trebalo sve postati jasnije, no do tada se sve svodi na koliko-toliko informirana nagađanja. Art PC Pulse bi definitivno trebalo biti Samsungovo novo računalo, a iako je stvar prenešena na kanalu 'SamsungNotebook', izgledno je riječ o desktop PC-ju zbog opisa kratkog filmića: 'Uskoro ćemo vam otkriti novi pogled na desktop iskustvo'.

Međutim, filmić ne prikazuje ništa osim rotirajućeg diska koji mijenja boje ovisno o sadržaju koji se čuje u pozadini. Tu su izvješće o vremenu, obavijesti o pristiglim porukama ili reprodukcija filma. Samsung se već ranije okušao s nečim sličnim (Smart Glow na uređaju Galaxy J2), što je trebalo zamijeniti klasičnu LED-icu koja bojom signalizira nešto na mobilnom uređaju.

Naravno, ovo je sve izvlačenje mogućnosti. Samsung se možda i poigrava s publikom pa ne planira predstaviti novo računalo, no za sada je sve otvoreno: