TEHNO SAVJETI

Kako lajkati privatnu poruku na Instagramu? Ništa lakše

15.04.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Jeste li znali da možete reagirati i na poruke poslane putem Instagrama? Ako niste, ne brinite - pokazat ćemo vam kako to možete napraviti u nekoliko kratkih i jasnih koraka

Instagram, kao i velika većina drugih društvenih mreža, korisnicima omogućava interakciju putem izravnih poruka. Korisnici koji šalju izravne poruke drugima mogu koristiti tekst, slike, pa čak i tuđe objave te ih, kao u slučaju javnih objava, mogu lajkati.

Da biste lajkali nečiju poruku, prvo morate otvoriti Instagra. U feedu pritisnite na ikonicu o gornjem desnom dijelu ekrana (podsjeća na papirnati avion). Ako imate nepročitane poruke, pored aviona ćete vidjeti crveni kružić s brojem nepročitanih poruka. Pritisnite ikonu kako biste ušli u direktne poruke i nakon toga birajte razgovor koji želite vidjeti.

Da biste lajkali neku od poruka unutar razgovora, samo ju dvostruko pritisnite. Nakon što ste lajkali neku poruku, lajk možete poništiti drugim dvostrukim pritiskom.

Vodite računa da direktne poruke nisu ista stvar kao komentari. Objave i komentari na Instagramu imaju malu ikonicu sa srcem koju pritišćete jednom da biste ih lajkali. Lajkanje poruke unutar privatnog razgovora ne uključuje vidljivu ikonicu srca.