STARTUP SRIJEDA

Kako crowdfundingom do 800 tisuća kuna?

26.03.2015 u 10:02

Bionic
Reading

Okupljanje srijedom u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, u suradnji sa Hrvatskom mrežom poslovnih anđela CRANE, bavit će se prikupljanjem novčanih sredstava putem crowdfunding platformi

Iduća 'Startup srijeda' bit će održana 1. travnja u 17 sati, u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetnišva, Remetinečka cesta 7, Zagreb.

Moći ćete poslušati suosnivača ZIP-a, dugogodišnjeg člana CRANE-a i investitora Mihovila Barančića, koji je dosad sudjelovao u tri uspješne crowdfunding kampanje.

Na taj je način prikupljao novac za ZIP-ov akceleratorski program putem equity crowdfunding platforme Seedrs, gdje je prikupljeno 68.700 funti od 190 individualnih investitora. Za udrugu Šapica pomogao je prikupiti preko 15 tisuća dolara za pomoć u izgradnji azila za napuštene pse i mačke. Nedavno je sudjelovao i u kampanji Ive Špigela za izdavanje knjige 'The European Startup Revolution, kojom je prikupljeno preko 12 tisuća dolara.


Moći ćete, između ostalog, čuti kako pristupiti organizaciji crowdfunding kampanje, što učiniti u sklopu pripreme, kao i koje stvari nikako ne smijete činiti.

Ulaz je slobodan, uz prijavu putem sustava Entrio