TEHNOLOGIJA NE LAŽE

Još uvijek ne vjerujete da je čovjek bio na Mjesecu? Evo dokaza

24.05.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Čovjek je 1969. godine bio na Mjesecu. Točka. Ako još uvijek ne vjerujete u to dostignuće američke svemirske agencije NASA-e, pokušat ćemo vas razuvjeriti još jednom

Pobornici teorija zavjere često debatiraju oko mnogih svjetskih dostignuća, pronalaze ‘dokaze’ da se nešto nije dogodilo ili uvjeravaju okolinu da se nešto upravo dogodilo, poput nedavnih poplava u Hrvatskoj i regiji, baš zato što je netko to tako poželio. Lupetanja ovih vrsta uvijek će biti, no za razliku od paranoida, znanost za sva svoja postignuća uvijek ima dokaze, a takva je stvar i u slučaju čovjekova prvog posjeta Mjesecu.

U prilogu ćete pogledati video koji već neko vrijeme kruži internetom, a koji će vam na prilično razuman način pojasniti zašto su videosnimke i fotografije snimljene 20. srpnja 1969. godine autentične.

Stvar je prilično jednostavna, što će vam video i pokazati: 1969. godine svijet je imao tehnologiju za slanje čovjeka, u ovom slučaju trojca Armstrong, Collins i Aldrin, na Mjesec, no nije imao tehnologiju za lažiranje takve videosnimke.