ZAPOŠLJAVANJE

IT stručnjake ovog tjedna traže Ericsson Nikola Tesla, Samoborska banka...

02.10.2018 u 10:46

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam pet atraktivnih natječaja za radno mjesto u brzorastućem IT sektoru. Pronađite svog favorita, javite se i ugrabite posao iz snova

dSPACE je vodeći svjetski tržišni lider i inovator hardverskih i softverskih rješenja za automobilsku, zrakoplovnu i proizvodnu industriju. Trenutno zapošljavaju developere i testere, a detaljnije o otvorenim pozicijama pročitajte u oglasima na MojPosao koji su aktivni do 3. listopada.

Ericsson Nikola Tesla vas poziva na prijavu na oglas za poziciju Application Developer u Osijeku. Ako želite raditi u timu vrhunskih software developera koji rade u internacionalnom okruženju, isprobavaju nove stvari i opcije, preuzimaju inicijativu – ovo je posao za vas. Prijavite se!

TVC Info, brzo rastuća tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i Pragu, otvara urede u zemljama širom svijeta i zapošljava Java Developera. Očekuje vas okruženje otvoreno za učenje, mentorstvo, fleksibilno radno okruženje te izvrstan kompenzacijski paket.

Samoborska banka zapošljava Voditelja sigurnosti informacijskog sustava koji će obavljati nadzor sustava sigurnosti i pouzdanosti primjene informacisjke tehnologije i podataka, upravlja sigurnošću informacijskog sustava, nadzire kontinuitete poslovanja, kontrolira plan oporavka te razrađuje procedure i postupke. Oglas je aktivan do 11. listopada 2018. godine.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Bitmovin, YCombinator brzorastuća tvrtka u vlasništvu tehnološkog lidera s lokacijama u SanFranciscu, CA i Klagenfurtu. Zaposlenici su njihova najveća vrijednost koji pokreću stvari sa svojim znanjima, iskustvom i ljubavi prema svemu što rade. Trenutno zapošljavaju Software Engineera, a oglas je aktivan do 5. listopada.